Bästa svinborsten 2021 – Ta hand om ditt hår på ett naturligt sätt!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. EVO Bradford Pin Bristle Brush2. Kent Brushes Extra Stor Rundborste Svinborst3. Åhléns Utredningsborste, Bokträ/Svinborst
EVO Bradford Pin Bristle BrushKent Brushes Extra Stor Rundborste SvinborstÅhléns Utredningsborste, Bokträ/Svinborst

Bästa svinborsten 2021 – Det är guld värt att ha en riktigt bra hårborste, speciellt för dig med längre hår. En bra hårborste gör det enkelt för dig att vårda ditt hår och för det är en svinborste ett perfekt alternativ! En svinborste är skonsam för ditt hår och gör att du får både ett friskt och starkt hår. En fördel med en svinborste är att den är passande för alla hårtyper, så oavsett om du har långt eller kort hår kan du hitta en som är passande för dig.

I vår topp 3 lista av den bästa svinborsten 2021 har vi valt ut olika modeller av svinborstar som du kan välja mellan!

Våra topp 3 val av svinborstar bäst i test 2021

1. Vår vinnare! EVO Bradford Pin Bristle Brush

 • Passar alla hårtyper
 • Naturlig svinborst
 • Reducerar fizz
 • Stimulerar din hårbotten

Vår självklara vinnare är EVO Bradford Pin Bristle Brusch som är en svinborste som gör det enkelt för dig att ta hand om ditt hår på ett skonsamt sätt. Det är en svinborste som passar alla hårtyper, men som speciellt fungerar bra för dig som har långt, tjockt, lockigt eller vågigt hår. Denna svinborste är gjort i ett naturligt material. Den är därför både bra för ditt hår och även för miljön.

EVO Bradford Pin Bristle Brush kommer med värmetåliga piggar som hjälper till att reducera att det uppkommer skada på håret. Resultatet är ett mjukt och glansfullt hår vid regelbunden användning. Den kommer även att stimulera din hårbotten, vilket ger dig ett starkare hår som också växter snabbare. Använd den främst för att styla håret eller för att borsta ut det dagligen.

2. Kent Brushes Extra Stor Rundborste Svinborst – Vårdande för ditt hår!

 • Extra stor borste
 • Motverkar kluvna hårtoppar
 • Passar för längre hår
 • Motverkar att håret blir statiskt

En annan svinborste på vår lista är Kent Brushes extra stora rundborste som är för dig som har längre hår eller axellångt hår. För dig som har kort hår kan du istället välja Kent Brushes Liten Rundborste Svinborst. Denna svinborste är rund i formen, vilket gör den enkel att borsta håret med då du får ett bra grepp om den.

När du borstar håret med denna motverkar du dessutom kluvna hårtoppar. Du kan även använda denna borste för att forma ditt hår med hjälp av en hårtork. Kent Svinborst hjälper även håret att behålla formen så att det inte blir flygigt eller statiskt.

3. Åhléns Utredningsborste, Bokträ/Svinborst – Naturligt material som främjar miljön!

 • FSC-certifierat bokträ
 • Naturgummi
 • Hållbar svinborste
 • För både äkta hår och löshår

Vill du kamma ditt hår på ett skonsamt sätt, samtidigt som du främjar ett ansvarsfullt skogsbruk? Då är Åhléns Utredningsborste, Bokträ/Svinborst ett självklart val. Denna svinborste är passande för dig med långt hår, och även för den som har förlängningar eller löshår. Materialet är från FCS-certifikat bokträd och gummidynan består av naturgummi.

Den hjälper till att reda ut ditt hår på ett skonsamt sätt, samtidigt som den lämnar ditt hår snyggt och glansigt. Vid regelbunden användning kommer den även att hjälpa ditt hår att växa. Åhléns Utredningsborste, Bokträ/Svinborst är skonsam för håret och är även mycket enkel att använda.

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om svinborstar:

Hur väljer jag rätt svinborste för min hårtyp?

Genom att kika igenom vår topplista kan du hitta den rätta svinborsten för just din hårtyp och som därmed är passande för ditt hår. När du väljer en svinborste borde du tänka på storleken, materialet och även vad för hårtyp den är passande för. Kom ihåg, en svinborste är en investering för ditt hår så välj rätt redan från början.

Hur använder jag bäst en svinborste?

Du borde inte använda din svinborste när ditt hår är vått eller blött. Vått hår är mycket mer känsligt och det går lättare av än om det är torrt. Du riskerar även att skada håret i onödan om du kammar igenom det med en svinborste när det fortfarande är vått. Behöver du kamma ditt hår när det är vått är det då mycket bättre att använda dig av bredtandad kam än en svinborste.

Vad är fördelen med en svinborste?

En svinhårborste ger faktiskt din hårbotten en massage och ökar cirkulationen i din hårbotten. Det leder till att hårsäcken mår bättre och det i sin tur kan leda att producera nytt hår snabbare. Din svinborste är även skonsam mot ditt hår och har du fina hårstrån är detta något som är extra viktigt.

Den skadar inte dina hårstrån och den hjälper ditt hår att bli både fint och glansigt. En svinborste hjälper dig också att hålla ditt hår rent. Vid användning så rengör den ditt hår från både smuts och damm och fördelar också fettet i hårbotten. För ett fint och hälsosamt hår är en svinborste därför ett självklart val.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

Vi ville genom vår topp 3 lista göra det enkelt för dig att köpa en bra svinborste. Därför jämförde vi mellan många olika modeller på marknaden för att hitta den bästa svinborsten för dig. Att ta med svinborstar av ett naturligt material på vår lista var viktigt för oss. Därför valde vi tre som alla är gjorda av naturligt material som är bra för både hår och miljön.

En annan sak vi hade i åtanke var att svinborsten även är skonsam för håret. Alla tre på vår lista är vårdande för ditt hår och kan även hjälpa ditt hår att växa. I vår topp 3 lista hittar du också svinborstar för alla olika hårtyper.

Länkar och referenser

Alla svinborstar hos Eleven, Lyko och Åhléns