Bästa hårfönen 2021 – torka och styla håret som ett proffs med rätt hårfön!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. GHD Air Hair Dryer2. Remington Curl & Straight Confidence Dryer3. Babyliss Hairdryer Travel Dry 2000
GHD Air Hair DryerRemington Curl & Straight Confidence DryerBabyliss Hairdryer Travel Dry 2000

Bästa hårfönen 2021 – Att ha en kvalitativ hårfön hemma är något som är väldigt viktigt för många idag. Detta då en hårfön inte endast hjälper till att torka ditt hår, utan även hjälper till att styla det. Du kan därför både locka ditt hår och göra ditt hår rakt med en hårfön.

Det är dock inte helt enkelt att hitta den bästa hårfönen på måarknaden. Idag finns det många modeller och märken att välja mellan. För att du ska hitta den rätta hårfönen för dig har vi därför satt ihop en lista med de bästa hårfönarna 2021. Fortsätt att läsa vår guide för att hitta den bästa hårfönen för dig!

Topp 3 hårfönar bäst i test 2021

1. Vår vinnare! GHD Air Hair Dryer – Snabb torktid!

Vem orkar att vänta på att håret ska självtorka? Med GHD Air Hair Dryer behöver du inte vänta utan den torkar ditt hår snabbt med dess snabba motor. Fönen fungerar med hjälp av en Ion-teknologi vilket kapslar in fukten i ditt hårstrå. Det kommer att lämna ditt hår både mjukt och glansigt. Med GHD Air Hair Dryer finns det också olika värmekontroller som du kan välja mellan.

Denna hårfön har en 3 meter lång sladd vilket gör att den räcker långt ifall ditt uttag sitter långt ifrån din spegel. Designen är också ergonomiskt utformad, vilket gör det enklare att hantera den under en längre tid. Dessutom kommer med 2 fönmunstrycken och en cool-shot knapp för en mer skonsam föning.

2. Remington Curl & Straight Confidence Dryer – Passar alla hårtyper!

  • Tre styling-munstycken
  • Olika hastigheter
  • Ergonomisk design
  • Turbo Boost funktion

Lockigt eller rakt hår? Vilket föredrar du? Tillsammans med Remington Curl & Straight Confidence Dryer kan du göra båda. Den kommer med tre olika styling-munstycken vilket gör det enkelt för dig att styla ditt hår. Denna hårfön en utrustad med olika hastigheter och temperaturer som du kan ställa in enkelt efter behov.

Tillsammans med Remington Curl & Straight Confidence Dryer krävs det inte någon avancerad teknik för att fixa håret, utan den är helt designad för att det ska vara enkelt. Behöver du torka håret snabbt? Då finns det en Turbo Boost funktion som du kan använda. För att styla din frisyr kan du istället använda dig av kalluftsfunktionerna.

Sorry, no prices available at this time.

3. Babyliss Hairdryer Travel Dry 2000 – Lätt och enkel hårfön!

  • Lätt att hålla
  • Perfekt att resa med
  • 2 värme och hastighetslägen
  • Låg vikt

Babyliss Hairdryer – Travel Dry 2000 är en hårfön för dig som vill kunna torka håret snabbt och enkelt. Fönen har en effekt på 2000 W som hjälper dig att torka håret otroligt snabbt. Tack vare dess storlek är den enkel att packa ner i väskan och därmed perfekt för att resa med. Den kommer med två olika värmelägen och två hastighetslägen.

Handtaget är vikbart och den har en låg vikt, samt en omkopplingsbar nätspänning. Denna hårfön är av hög kvalitet, men för att du ska känna dig extra säker med ditt köp kommer den också med tre års garanti.

Tre vanliga frågor om hårfönar:

Är hårfönar skadliga för håret?

All värme som ditt hår utsätts för kan skada dina hårstrån. För mycket styling med hjälp av värme kan även göra ditt hår torrt och livlöst. Därför är det otroligt viktigt att du alltid använder en värmeskyddande produkt i ditt hår innan det är dags att föna håret torrt eller styla det med hjälp av en hårfön.

Hur väljer jag rätt hårfön för mitt hår?

Vilken hårfön som är bäst för dig beror helt på vad du är ute efter och vad för hårtyp du har. Det finns olika funktioner och modeller på hårfönar. För dig som enbart vill torka håret på morgonen krävs det inte en lika avancerad hårfön som om du vill styla håret. Om du har lockigt hår är en diffuser viktig för att hålla lockarna på plats utan friss. Annat att tänka på är kvaliteten på hårfönen så att den är hållbar och inte överhettas.

Kan man locka håret med en hårfön?

Ja, det går utmärkt att locka ditt hår med en hårfön. Du ska då använda dig av en diffuser, ett munstycke som ofta är inkluderat i många hårfönspaket. Detta är något som exempelvis vårt andra val på topplistan, Remington Curl & Straight Confidence Dryer erbjuder.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

En bra hårfön är otroligt viktigt för dig som vill ha ett stylat och glansigt slutresultat. I vår topplista har vi valt ut tre väldigt olika modeller, för olika hårtyper men som har gemensamt att de alla är bra och enkla att använda sig av. I vår lista finns det hårfönar som kan hjälpa dig att styla håret, men som också torkar det ordentligt. Priset var även något vi hade i åtanke, vilket är varför vi har valt tre olika hårfönar i olika prisklasser för att passa allas plånböcker.

Att den har en ergonomisk design är även något som är viktigt då du ska kunna hålla den i en bekväm ställning medan du torkar eller stylar ditt hår. Det är därför optimalt att hårfönen är utav hög kvalitet och är hållbara. Med en hårfön från vår lista kommer det vara enkelt att föna håret och få en finish som håller hela dagen!

Länkar och referenser

Alla hårtorkar och fönar hos Lyko och Eleven