Xlash mascara – Skapa dramatiska fransar på nolltid!

By

Xlash mascara – Om du uppskattar fylliga fransar med en ökad volym, så bör du införskaffa den mycket populära fibermascaran från varumärket Xlash. Denna innovativa sminkprodukt har snabbt fått en stor skara av hängivna användare och ger dig flera fördelar.  

Vi har gjort gedigna efterforskningar och läst mängder av recensioner för att få en god förståelse och kunskap om Xlash mascara, samt även kikat på varumärkets kombinerande produkter för att du ska kunna göra ett bättre val.  

Men vilka fördelar ger Xlash mascara och hur bör brukas för att du ska få det allra bästa resultatet? Letar du efter en ny mascara som verkligen imponerar på flera punkter? Då bör du läsa vidare i denna artikel om Xlash populära mascara!  

Xlash Mascara – med vårdande ingredienser 

Kombinationen av vårdanden ingredienser och resultat är vad som har gjort Xlash mascara till ett sådant populärt val. Den har även utvecklats för att vara ett perfekt komplement till Xlash ögonfransnäring, som hjälper till att stärka fransarna på djupet för naturligt fylligare fransar.  

Mascaran innehåller modifierande oljor som vårdar på djupet. Detta har sedan kombinerats med anpassade polymerer som täcker fransarna och balanserar ut fuktighetsnivån under dagen. Varför lägga pengar på en fransförlängning, när du istället kan använda en vårdande mascara som då även är mer skonsam för dina fransar i det långa loppet.  

Mascaran innehåller liknande vårdande ingredienser och förstärker därför den effekt som du får vid användning av varumärkets ögonfransnäring. De aktiva ingredienserna har inkluderats för att ge effekten av fylliga fransar, samtidigt som de även verkar på djupet för ett långvarigt resultat och längre fransar även när mascaran inte används. 

 

Aktiva ingredienser för långa, friska fransar 

Förutom vårdande ingredienser innehåller Xlash mascara även en stor andel aktiva ingredienser.  Mascaran innehåller både bi- och carnaubavax som är berikat med både vitamin A och som ger fransarna en mer glansig effekt. Kombination av vax gör även mascaran långverkande och sitter på plats hela dagen, oavsett väder och vind.  

Vitamin A ger fransarna stimulans för en förbättrad tillväxt och gör således att de växer snabbare och längre, för en mer dramatisk effekt. Vitamin E är ett annan stärkande och aktiv ingrediens som fungerar som en naturligt kraftfull antioxidant, för starka och friska fransar . 

Mascaran fungerar utmärkt att använda enskilt eller i kombination med varumärkets andra vårdande produkter.  

Rikt pigment som är vattenfast  

Utöver nämnt innehåll ovan ger Xlash mascara dig även väldigt tydliga fransar, då den har ett rikt pigment som inte kletar och som sitter på plats i både regnskurar, snöfall och under varma sommardagar. Detta ger dig då en mascara som du verkligen kan lita på. Dessutom behöver du inte oroa dig för att den ska lämna märken eller släppa när du blir varm.  

Mascarans borste har även den en mycket innovativ design som gör att du kan täcka varje frans på ett mer effektivt sätt. Ett jämnt lager mascara gör att ingredienserna kan gå djupare och därmed ge ett bättre och fylligare resultat. Både applikatorn och förpackning är greppvänlig och enkel att använda, både på de övre och undre fransarna.  

Fina, långa fransar med Xlash.

Fördelar med att använda Xlash mascara 

En stor fördel med en multimascara är att du kan spara rejält med slantar, då mascaran både vårdar, stärker och ger dig mer markerade fransar på en och samma gång. Detta gör att du inte behöver investera i flera olika produkter. Efter att du tar bort sminket på kvällen, kommer mascarans mer vårdande ingredienser fortfarande verka på djupet.  

Dock är Xlash mascara, precis som varumärkets andra produkter designade för att vara fullt kompatibla och extra gynnsamma om de används tillsammans. Så om du vill ha en förstärkt vårdande effekt eller letar efter en annan multifungerande produkt så rekommenderar vi att du kikar på Xlash hela utbud av sminkprodukter.  

Hur lång tid tar det innan man ser resultat?  

Ingredienserna i Xlash mascara som främjar hårtillväxten och stimulerar fransarna är inte lika koncentrerad som i deras fransserum. Om du tidigare har använt denna produkt, kan du inte förvänta dig ett lika dramatiskt resultat och det tar då även lite längre tid innan du ser skillnad på hur dina fransar mår och växer.  

För ett bättre resultat ska dock mascaran användas regelbundet, vilket är samma rekommendation vid användande av deras fransserum. Det tar mellan 6-8 veckor innan tydliga resultat kan utmärkas och efter detta bör användandet av mascaran fortsätta regelbundet för att resultat ska bevaras.  

Ett kontinuerligt användande gör effekten mer dramatisk, då ingredienserna behöver tid för att verka innan resultat uppvisas. Näringen behöver dessutom ständigt fyllas på med nya applicering för att tillväxten på dina fransar ska främjas.  

I slutet av dagen är det viktigt att mascaran avlägsnas på ett skonsamt sätt, gärna med en anpassad sminkborttagning som gör att sminket smälter bort. Fransar mår som bäst om de inte gnuggas, då detta kan leda till att du istället tappar fransar. En olja eller ett serum glider över fransarna och gör att pigmentet släpper, utan att du behöver gnugga.  

Testa Xlash idag för att få fylligare fransar som sitter på plats oavsett väder!