Recension av Lyko

By

Recension av Lyko – Är det någon sida jag använder mig flitigt av så är det Lyko.se när jag köper mina hud-, hår- och sminkprodukter men faktiskt också ett och annat diadem. Jag tycker att sidan i sig är väldigt bra och allt jag söker finns där så att jag kan köpa allt från en och samma sida. Jag kan klicka i exakt det jag söker från hudtyp till pris och även om jag vill ha någon speciell certifiering som t.ex. allergi. De har mängder med kampanjer och erbjudanden och jag har gjort samarbeten med Lyko länge för att jag tycker att de är riktigt bra och jag recenserar även produkterna jag köper därifrån direkt på sidan så att andra får ta del av mina favoritprodukter. En av dessa är Lanzas healing strength silk serum som är min topp ett när det kommer till att återfukta mitt torra hår, jag älskar produkten och priset är väldigt bra. Eller min favoritmascara Telescopic magnetic black från Loreal Paris som har en kort borste och som gör fransarna fylliga.

Nyx är ett märke som jag använder mig mycket av när det kommer till foundation, puder, ögonskugga, concealer m.m. som självklart också går att köpa från Lyko och leveransen går fort, ja ni hör. Allt finns. Du kan även hitta mobilskal från det populära märket iDeal of Sweden som jag själv använder mig av när det kommer till mobilskal, eller behöver du köpa en ny necessär till dina produkter, tända ett doftljus när du har ditt hemmaspa, eller varför inte lägga dig på en kudde i sängen som har ett silkesfodral som är bra för ditt hår, som du hör finns det hur mycket som helst och du kan köpa allt du behöver inom skönhetsvård på ett och samma ställe med snabba leveranser.

Lyko har bra erbjudanden och kampanjer, har en hemsida som är lätt att hitta på och framförallt som har bra produkter och garanterat har ditt favoritmärke, du kan även göra olika hud och hårtester för att hitta produkter som passar just dig.

Och varför inte tipsa dina vänner om Lyko och ge dom 20% på deras första köp medan du får ett presentkort på 50 kr för varje vän som gör sitt första köp. Bli medlem redan i dag och ta del av klubberbjudanden och så mycket annat.

Jag använder mig själv av Lyko varje månad för att beställa hem mina favoriter och för att även prova på någon helt ny produkt som kanske blir min nya favorit, läsa vad andra har skrivit för recensioner om sina favoritprodukter och att bara klicka hem allt samtidigt i lugn och ro från soffan är fantastiskt.

Jag som har examen i interaktionsdesign som är en form av en anpassad webbdesign som ska användarvänlig är extremt nöjd med lykos hemsida, jag tycker att dom har gjort en mycket bra hemsida som är enkel att hitta och gör att jag är en återkommande kund både pga produkterna men även hur hemsidan är uppbyggd. Kort och gott så är jag en väldigt nöjd kund hos Lyko.