Populära julkalenderar för hudvård 2022!

By

Det är många som tycker det är väldigt trevligt att räkna ner dagarna till jul med en julkalender. Eftersom vintermånaderna har en torrare och kallare luft ger det också många fördelar om du väljer en julkalender som innehåller en varierad blandning av hudvård.  

Det finns flera utmärkande kalendrar på marknaden som du kan välja mellan. Vi listar våra tre favoriter i lite olika priskategorier så du kan göra ett bra val. Dessa är tre populära julkalendrar för hudvård 2022!

1. Nordicfeel Skincare Calendar – En bra blandning!

 • Värde på över 3 500 kr 
 • Flera olika varumärken 
 • Varierade produkter 
 • Någonting för varje hudtyp 

Nordicfeel är en av Sveriges största återförsäljare av hudvård och andra skönhetsartiklar. De samarbetar med mängder av varumärken och har därför kunnat sätta ihop denna Skincare Calendar som är fullproppad med allting för dig som älskar hudvård. Här finns någonting för alla hudtyper och varierade produkter som gör att du kan upptäcka nya favoriter.  

Värdet på kalendern är nästan fyra gånger försäljningspriset vilket ger dig mycket hudvård för pengarna. Du har möjlighet att testa olika oljor, serum och krämer för att sedan köpa fullstorlekar av de som passar din hud. Det finns inget bättre än att räkna ner dagarna till jul med denna höjdare från Nordicfeel. 

Sorry, no prices available at this time.

2. Lumene 24 Nordic Beauty Treasure – Prisvänliga valet! 

 • Naturliga ingredienser 
 • Innehåller även några sminkprodukter 
 • Passar alla åldrar 
 • Bra reseförpackningar 

Ett varumärke som är väldigt uppskattat i Norden är Lumene. Med sina naturliga ingredienser och snälla produkter är det heller inte så konstigt att deras hudvårdskalender ofta hamnar på topplistorna.  

24 Nordic Beauty Treasure är en multifunktionell kalender som innehåller mestadels hudvård. Men några sminkprodukter har också hamnat bakom luckorna och detta innebär att denna kalender från Lumene passar fler personer.  

Alla luckor gömmer på praktiska reseförpackningar och här kan du i princip testa hela varumärkets hudvårdsprodukter och därmed upptäcka nya favoriter till ett mycket bra pris. Denna kalender passar de flestas budget.  

Sorry, no prices available at this time.

3. The Body Shop Box of Wishes and Wonders Ultimate – Kundfavorit! 

 • Tre olika priskategorier 
 • Hud- och ansiktsvård 
 • Varierat innehåll 
 • Många fullstorlekar 

The Body Shops julkalendrar är helt klart en storfavorit bland kunderna. Fördelen är att varumärket varje år släpper tre stycken olika kalendrar så man kan välja en i passande budget. Detta är premiumvalet Box of Wishes and Wonders Ultimate och är det bästa valet för dig som vill ha fler fullstorlekar och flera spännande nyheter i kalendern. 

Denna kalender innehåller allt skönhetsrelaterat från topp till tå. Om du vill testa ett bredare utbud av The Body Shops utbud av hud- och ansiktsvård är detta en perfekt kalender för dig. Ett något mer kostsamt val men där du också får väldigt mycket för pengarna. Dessutom skänker varumärket en del av intäkterna till ett projekt som The Body Shop stöttar under jul. 

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om julkalendrar för hudvård: 

Hur mycket bör man betala för en bra julkalender med hudvård? 

Det finns idag julkalendrar som inriktar sig mer på hudvård för både några hundralappar och upp till flera tusen kronor. Så frågan du bör ställa dig är hur mycket du är villig att spendera för en kalender, vilket varumärke du vill stötta och även kika på vilket typ av innehåll kalendern har.

Du kan faktiskt spara mycket pengar genom att köpa en julkalender och om den dessutom innehåller produkter som du redan använder kan du göra ett riktigt kap. Jämför därför flera kalendrar för att hitta ett passande val för dig.  

Finns det helt veganska julkalendrar för hudvård? 

Det finns några stycken veganska kalendrar där inget av innehållet har testats på djur. Ett exempel är The Body Shops julkalendrar som också innehåller ett väldigt varierat utbud av hud- och ansiktsvård. Varumärket har de senaste åren satsat på att ändra sitt utbud och är idag helt veganska.  

Vad ska man tänka på när man väljer en julkalender för hudvård? 

Eftersom det idag finns så många olika julkalendrar kan det vara svårt att avgöra vilken som är den bästa. Det kan därför vara en fördel att läsa recensioner eller kolla när folk öppnar kalendrarna för att du ska kunna avgöra om innehållet är värt prislappen.

Detta kommer såklart inte göra innehållet hemligt längre men gör också att du kan undvika kalendrar som har fyllts med tråkiga tillbehör.  

Det är också viktigt att du väljer en kalender som passar åldern på den person som ska öppna den. Ska du köpa en julkalender till dig själv kommer det vara enklare att välja ut den bästa julkalendern för hudvård som passar dig.

Men ska du ge bort en kalender till din fru, partner eller vän är det viktigt att du har deras preferenser i åtanke. Sätt också en budget så du vet vilka kalendrar du kan välja bort direkt. 

Att räkna ner dagarna med en julkalender som är fylld med spännande hudvård kommer göra att tiden till årets bästa dag är här snabbare. Så vilken kalender hamnar i din varukorg i år?