Olaplex – Revolutionerande vård för ditt hår !

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Olaplex är ett hårdvårdsmärke och en behandling för ditt hår som idag är otroligt populär världen över. Många frisörer och hårstylister har sedan starten år 2015 använt sig av produkter från märket på sina kunder för både ett starkare och friskare hår. Men vad är Olaplex och vad är det som gör att så många väljer just detta hårvårdmärke?  

Vi ger dig en djupdykning i deras produkter, behandlingar och vad de gör för ditt hår! 

Vad är Olaplex? 

Olaplex är en revolutionerande hårvårdsprodukt som oftast används i samband med färgning av hår. Vad Olaplex gör är att det lagar och multiplicerar bindningarna i ditt hår vid behandling. Detta ger ett resultat av ett hår som blir friskare och starkare med mer glans. 

Vad som gör att Olaplex skiljer sig från andra hårvårdsprodukter på marknaden är att produkten  innehåller en patenterad molekyl som i sin tur sammanlänkar svavelbindningar i håret som skadats, vid användning av olika slags värmeverktyg eller annat slitage på håret.  

Olaplex är de fösta i sitt slag som kan laga en av hårets viktigaste beståndsdelar, på ett snabbt och effektivt vis. Här nedan kan du läsa mer om Olaplexs olika behandlingar och produkter för just din hårtyp och problemområde! 

1. Olaplex Bond Maintenance Paket No.4 & No.5 

Olaplex Bond Maintenance Paket är ett schampo och balsam som gör att ditt hår får den fukten det behöver, och ditt hår kommer kännas friskare och starkare efter användning. Både schampot och balsamet passar för alla olika hårtyper, från tunt och fint hår, till lockigt och torrt. 

Detta skonsamma schampo och balsam hjälper dig med färgat och skadat hår och dig som lider av kluvna toppar. Till skillnad från andra Olaplex produkter så går denna duo att användas dagligen för att förebygga slitet och skadat hår. 

Sorry, no prices available at this time.

2. Olaplex Bonding Oil No.7 

Olaplex Bondin Oil No.7 är en fuktgivande olja som hjälper dig som ofta lider av frissigt hår. Frissigt hår är ofta ett tecken på slitage vid regelbunden användning av värmeverktyg eller skadat hår vid exempelvis blekning. 

Håroljan har en väldigt lätt formula som stärker håret och ger det mer glans, samtidigt som den inte tynger ned håret. Oljan har även ett värmeskydd upp emot 230 grader och vid användning av denna produkt behövs därför inte annat värmeskydd. Den går utmärkt att använda i både torrt och i blött hår och du behöver endast applicera några enstaka droppar för att ditt hår ska känna skillnaden. 

3. Olaplex Hair Perfector No.3 

Olaplex Hair Perfector No.3 är en behandlingskur för att reparera, stärka och skydda ditt färgade hår redan efter en enda användning. Denna behandlingskur ger ditt hår fukt och har stärkande ingredienser som passar alla olika hårtyper. 

Ett stort plus med denna produkt är den är helt fri från sulfater och parabener och den är även väldigt smidig att använda. När du ska applicera Perfector No.3 görs detta helst på rent och handdukstorkat hår. Ha i produkten i 10 minuter, skölj sedan ur och tvätta rent med schampo. Sedan kan du fortsätta med din vanliga duschrutin. För bästa resultat bör denna produkt användas 1-2 gånger i veckan. 

4. Olaplex Bond Intense Mousiture Mask No.8

Olaplex No.8 är en fuktgivande hårmask som gör ditt hår mjukt och glansigt på endast 10 minuter! Denna produkt är perfekt för dig som lider av torrt och färgat hår. Hårmasken är väldigt dryg och appliceras bäst i fuktigt hår och ger ditt hår volym och återfuktning på en helt ny nivå.  

Den är helt fri från sulfater, parabener och den är även vegansk och färgbevarande. Kluvna och torra toppar kommer inte längre vara ett problem och gör ditt hår lätt att borsta igenom med en fräsch och nytvättad doft. Ditt hår blir därmed redo för all yttre slitage som din omgivning och dina värmeredskap kommer med.  

Vad väntar du på, gör som många andra redan gjort och testa Olaplexs produkter du med!