Kevin Murphys hårvård – Slipp slitage och skador på ditt hår!

By

Kevin Murphys hårvård – Ett hår av god kvalitet som både ser och känns silkeslent är någonting som de flesta stävar efter. Yttre faktorer som stress, saltvatten, värmeredskap och förorenad luft kan alla ha en negativ påverkan på ditt hår.  

Som tur är finns det en hel del produkter som kan förbättra din hårkvalitet och skydda det mot slitage. Hårvård från Kevin Murphy har allt ifrån stärkande schampon till mjukgörande och näringsrika hårmasker som både tar hand om behandlat och skadat hår och förebygger framtida slitage.  

Vad är Kevin Murphys hårvård? 

Kevin Murphy är hårvårdsmärket speciellt framtaget för att ge ditt hår vård, en hållbarhet och det resultat du alltid önskat. Märket erbjuder många olika sorters produkter inom hårvård såsom schampo, balsam och stylingprodukter för alla olika hårtyper. Med dessa produkter får du exempelvis volym, en otrolig hårstyrka och mycket återfuktning.  

Alla Kevin Murphys hårvårdsprodukter går under Cruelty Free-stämpeln och är fria från både paraben och sulfat och innehåller endast ingredienser som är mycket näringsrika och stärkande för ditt hår. 

Det är ingen slump att Kevin Murphys hårvård står högt upp på mångas listor och har även kallats för en game changer när det kommer till hårvård. Här nedan kan du läsa mer om några av märkets mest populära produkter! 

Kevin Murphys Hydrate Duo 

Ett populärt val som uppskattas av många köpare är Kevin Murphy Hydrate Duo. Detta är ett kit med både schampo och balsam som passar dig med normalt till torrt hår. Schampot ger den näring som håret behöver och motverkar kluvna toppar. Även balsamet är skonsamt och djupverkande, fullt med antioxidanter för att stärka håret inifrån. 

Kevin Murphy Angel Masque 

Om du är ute efter en återfuktande och stärkande hårmask så är Kevin Murphys Angel Masque ett riktigt bra alternativ. Detta är en hårmask full av naturliga ingredienser som bland annat aloe vera, jojoba och quinoa. Dessa ingredienser ger dig ett lent resultat med massvis av fukt och som reparerar skadat hår på djupet.  

Utöver det så innehåller masken även tripetider från citrus och bambu som successivt ökar din hårväxt. Om du drömt om ett silkeslent, starkt och framförallt långt hår är denna hårmask någonting för dig.  

Kevin Murphy Blow.Dry.Ever.Thicken 

Är du ute efter ett värmeskydd som även behåller din styling och ger dig ett fylligt resultat? Då är Kevin Murphy Blow.Dry.Ever.Thicken ett alternativ du borde överväga. För dig som lätt får frissigt hår av en hårfön eller andra värmeverktyg behöver du inte oroa dig, detta skydd innehåller Anti-friss! Detta är dessutom en mycket lätt produkt som inte kommer tynga ner håret. och det bästa av allt? Den aktiveras så fort du börjar blåsa håret med hårfönen.  

Kevin Murphys Plumping Duo 

Att ha tjockt och friskt hår är någonting som många med typiskt tunt och skandinaviskt hår drömmer om, med Kevin Murphys Plumping Duo kommer du en bra bit på vägen! Detta schampo innehåller ingredienser som ökar tätheten hos dig med tunt hår. Hårsäckarna får en dusch av näring och även risken för håravfall minskar. Detta är möjligt tack vare bland annat ingredienserna nässelexktrakt och ingefära.  

Även balsamet är perfekt för dig med fint och tunt hår. Det ger också en mängd av näring till håret och reparerar hårsäcken inifrån. Båda produkterna stärker ditt hår mot yttre påfrestningar och gör det tjockare samtidigt som det eländiga håravfallsproblemet e blott. Testa själv och känn skillnaden!