Ida Warg – innovativ skönhetsvård med ett stort utbud!

By

Om du är bekant med bloggvärlden, har namnet Ida Warg säkerligen dykt upp i fler än ett sammanhang. Denna populära influenser har idag även ett mycket uppskattat varumärke vid namn Ida Warg Beauty, som med sitt gedigna utbud tilltalar flera olika åldersgrupper.  

Majoriteten av varumärkets produkter säljs även till ett mycket generöst pris, som gör att fler personer har råd att testa på större delen av varumärkets utbud som idag innehåller både hår-, hud- och kroppsvård.  

I denna artikel har vi inriktat oss på att ta fram fakta om varumärket, när det lanserades och vilka huvudpunkter och mål som varumärket fokuserar lite extra på. Dessutom har vi jämfört tester och recensioner för att kunna inkludera fyra utmärkande produkter som vi tycker du ska kika lite närmare på.  

När lanserades varumärket? 

Varumärket lanserades år 2018 och ägdes under en kortare period av Ida Warg och bolaget Letsfaceit Nordic AB. Sedan år 2019 är varumärket dock helt privatägt och har sitt huvudkontor i Stockholm.  

Sedan lanseringen har varumärkets försäljning således ständigt ökat och produkterna går idag att köpa hos flera återförsäljare av skönhetsvård, men även direkt från varumärkets hemsida där du även kan läsa mer information om vad varumärket representerar och står för.  

Vad representerar Ida Warg Beauty som varumärke? 

Då populariteten för Ida Warg som bloggare alltid har varit stor, är det kanske inte särskilt överraskande att även hennes varumärke snabbt väckte stor uppmärksamhet. Men detta är inte de enda faktorerna till varumärkets framgång och ständiga lanseringar. Ida Warg Beauty har även väldigt tydliga inriktade mål och samtliga produkter är tillverkade av kvalitetsingredienser. 

Men varför ska du då välja Ida Warg nästa gång du letar efter kvalitetsprodukter? En stor bidragande orsak till varumärkets framgång är produkternas prissättning. Trots produkternas utformning och ingredienser, är varumärket noga med att produkterna ska ha en tilltalande prislapp även för yngre personer som kanske har en snävare budget att hålla sitt till.  

Genom att köpa hud-, hår- eller kroppsvård från Ida Beauty kan du säkerställa att du investerar i ett pålitligt bolag och presterande produkter. Hela utbudet är modernt utformat och designat och innehållet är helt veganskt och cruelty free. Produkterna är även tillverkade i Skandinavien, för att säkerställa en hög kvalitet och noggrant utvalda ingredienser som imponerar.  

Målet med varumärkets utbud av produkter är att ge dig ett professionellt resultat på hemmaplan, samt även ge dig en bättre helhetskänsla som liknar en spaupplevelse.  

Topp 4 skönhetsprodukter från Ida Warg 

1. Repair Duo – Stärkande hårvård! 

 • Schampo och balsam  
 • Återfuktar och stärker 
 • Praktisk applikator 
 • Ger långvarigt skydd 

Denna Repair Duo som består av schampo och balsam har tillverkats för att återfukta och stärka ditt hår, för ett fylligt svall som ser mer hälsosamt ut.  

För att ge detta långvariga skydd och för att återfukta, har båda delarna en noggrant övervägd mängd av mjukgörande ingredienser. Däribland algextrakt, som reparerar skadat och torrt hår. Hårets naturliga styrka och vitalitet framhävs även efter användning, då produkternas djupgående ingredienser ger ett långvarigt skydd.  

Att investera i ett komplett kit med schampo och balsam, säkerställer också att de kompletterar varandra. Förpackningen rymmer 500 milliliter vardera och kommer med en praktisk pump som gör dem lättare att använda i duschen. En bästsäljande produkt som ger dig en starkare och fylligare man.  

2. Heat Protecting Spray – Skyddar ditt hår vid styling! 

 • Bästsäljare 
 • Innehåller färgskydd 
 • Ger håret glans 
 • Provitamin B5 

I varumärkets utbud av hårvård finns det framförallt en produkt som står ut lite extra. Detta är deras bästsäljande Heat Protecting Spray, som skyddar ditt hår under styling där värme används. Produktens ingredienser tillför också fukt och innehåller stärkande ämnen som Provitamin B5, för att ge ditt hår glans efter användning. Detta gör denna spray till en allt-i-allo produkt.  

Heat Protecting Spray har även ett inbyggt färgskydd som gör att du kan bevara din hårfärg och pigment längre. Vid användning av värme vid styling kan ditt hår bli skadat och torka ut ditt hår, om du inte använder en skyddande kräm eller spray. Denna mycket prisvärda produkt säkerställer då att ditt hår inte skadas när det lockas, fönas eller plattas. Dessutom ger den ditt hår lite extra glans.  


 

3. Face and Body Mousse – Fantastisk brun utan sol för hela kroppen!  

 • Vegansk 
 • Parfym- och doftfri 
 • Enkel att applicera 
 • Naturligt resultat 

En lansering som snabbt blev omåttligt populär var när varumärket lanserade sitt adderade utbud av brun utan sol produkter. Face and Body Mousse är idag en av deras bästsäljande produkter och uppskattas för sin enkla applicering och mycket naturliga resultat. En stor fördel är också att moussen är anpassad för att kunna användas både i ansiktet och över hela kroppen.  

Denna brun utan sol är helt parfym- och doftfri, vilket säkerställer att den kan användas av alla. Denna formula är dessutom väldigt återfuktande och ger ett långvarigt solkysst resultat. Anledningen till detta är också att moussen innehåller naturligt socker. Ett perfekt val för dig som letar efter en multifunktionell brun utan sol, som inte irriterar eller innehåller parfym.  

 
4. Hydrating Shower Oil – För torr hud!  

 • Mjukgörande olja 
 • Återfuktar på djupet 
 • Praktisk applikator 
 • Moringa- och risolja 

Du som har ganska eller väldigt torr hud, kommer att uppskatta Ida Wargs utvecklade Hydrating Shower Oil. Denna produkt innehåller bland annat två berikande oljor som är moringa och risolja. Men utöver detta innehåller denna kroppsvård även squalane, som hjälper huden att bevara fukten och förbättrar absorberingen av oljorna in i hudens samtliga lager.  

Denna återfuktande olja går in på djupet och säljs i en praktisk pumpflaska, som underlättar applicering och hantering av produkten i duschen. Oljans mycket behagliga naturliga doft piggar upp humöret tidigt på morgonen.  

Hur väljer man rätt skönhetsvård?  

Rätt hud-, hår- eller kroppsvård skiljer sig från person till person och valet bör baseras på flera olika faktorer. Meningen med skönhetsvård är att hjälpa eller motverka och det är därför viktigt att du tar dig en funderare på vilket typ av resultat som du vill att produkten ska ge dig. Detta gäller oavsett om du letar efter en kroppslotion, brun utan sol eller serum.  

Om du till exempel har väldigt torr hud och torrt hår, är det viktigt att de produkter som du köper är gjorda med berikande och återfuktande ingredienser. Detta för att mjukgöra på djupet och faktiskt hjälpa dig att återfå en balanserad nivå av fukt.  

Att följa trender och endast köpa populära produkter är alltså inte lösningen på dina problem. De val som du gör måste vara inriktade och vara anpassade för din hudtyp, för att faktiskt ge det resultat som du eftersträvar. Testa Ida Wargs produkter du med, och både känn och se skillnad!