Hempermanent bäst i test 2024 – Vi listar de bästa produkterna!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Hempermanent bäst i test 2024 – Att permanenta håret är en mycket klassisk behandling som antingen kan ge ett lockigt eller rakt hår, med varaktiga resultat. Det absolut vanligaste är att permanenta håret lockigt hos en frisör, men det går att permanenta ditt hår hemma med de rätta produkterna.

Vad behöver du tänka på när du ska permanenta ditt hår hemma och vilka produkter kan hjälpa dig till ett fint resultat? Här nedan ska vi kika de bästa produkterna för din hempermanent!

Topp 3 permanentprodukter för hemmabruk

1. Vår vinnare! Schwarzkopf Poly Lock Normal Permanent

  • Smidig användning
  • Prisvärd
  • Innehåller Curatin och andra upplyftande proteiner
  • Bevarar året fuktighets balans

Vinnaren av vårat test av bästa hempermanent är Schwarzkopf Poly Lock Normal Permanent . Det är en produkt som fungerar på ett mycket smidigt sätt och gör det enkelt för dig att kunna permanenta håret hemma.

Den passar för dig med friskt, normalt och tonat hår. Denna produkt har en formula som innehåller ingredienser som Curatin. Tillsammans med upplyftande proteiner och vårdande ämnen är ditt hår skyddat och blir behandlat på ett skonsamt sätt.

Att permanenta håret kan vara milt blekande och då är det extra viktigt att du väljer produkter som är skonsamma mot ditt hår. Denna produkt bevarar hårets naturliga fuktighetsbalans och är även mycket prisvärd då den kostar under hundralappen.

Det du får med i paket är en permanentvätska (80 ml), fixeringsmulsion (80 ml), topp-papper och ett par plasthandskar. Med andra ord för du ett helt kit och allt du behöver för att göra permanenta lockar hemma. Var dock noga med att läsa de medföljande instruktionerna så du inte råkar skada håret på något sätt.

Sorry, no prices available at this time.

2. Schwarzkopf Poly Style Skumpermanent Normal – Skonsam för håret!

  • Prisvärd
  • Skonsam för håret
  • Vitamin Care Complex
  • För friskt och obehandlat hår

Schwarzkopf Poly Style Skumpermanent  är ett mycket bra och prisvärt alternativ för dig som funderat på att permanent locka håret hemma. Denna permanentkur är skapad och anpassad för dig med friskt och obehandlat hår. Med denna produkt kommer du få fina och hållbara lockar.

Detta är en skumpermanent och är speciellt framtagen för att vara skonsam mot ditt hår, samtidigt som du får ett felfritt resultat. Det medkommer en löddrande fixeringsemulsion som bland annat innehåller veteprotein för att lyckas få fylliga lockar.

Efter behandlingen och då vaddstängarna har fått sitta i ett tag så ska du använda balsamet som kommer med i förpackningen. Balsamet innehåller Vitamin Care Complex som kommer hjälpa dig att få dina lockar naturligt mjuka och att glänsa!

I denna förpackning får du ett permanentskum (75 ml), fixeringsemulsion (80 ml), spänstgivande balsam, appliseringssvamp, vaddstängar, plasthandskar och topp-papper.

Sorry, no prices available at this time.

3. SALALIS Hårprullare Hårstylingverktyg 20st – Smidiga spolar!

  • 5 olika storlekar av perm stavar för olika lockstorlekar
  • Längd på locktången är 7 cm med diametrar på 1,5 cm, 1,6 cm, 1,9 cm, 2,0 cm och 2,2 cm

Salalis Hårprullare är det perfekta verktyget för att styla ditt hår och skapa vackra lockar. Med 20 hårpermanentstavar i 5 olika storlekar kan du enkelt skapa olika lockstorlekar som passar din stil.

Den kompakta designen med en längd på 7 cm och varierande diametrar ger dig flexibiliteten att styla ditt hår precis som du vill. Ge ditt hår en ny look varje dag med denna lila hårstylinguppsättning.

De finns tillgängliga i olika storlekar så du smidigt kan välja vilken hårdhet du vill ha på dina lockar. Om du önskar ett mjukt resultat är det ett par större spolar du borde köpa och om du vill ha ett “hårdare” resultat är det ett par mindre spolar det som du bör investera i. Vad för spolar du än väljer så kan vi garantera ett snabbt och effektivt resultat.

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om hempermanent:

Kan permanent förstöra håret?

Att använda sig av permanent är en stor påfrestning på håret. All slags permanent skadar håret. Därför är det rekommenderat att använda mildare produkter eller med professionell hjälp för att få ett mer säkert resultat, men oavsett metod tar det fortfarande skada på håret.

Detta på grund av att dina hårstrån tappar spänsten och blir mer porösa. Om du haft tankar på att permanenta håret så bör du vara mycket försiktig, speciellt om du nyligen färgat eller slingat håret. Detta då det kan ta extra mycket skada på dina hårstrån eftersom håret oftast är i sämre skick och inte återhämtat sig.

När får man tvätta/blöta håret efter man permanentat det?

Efter du permanentat ditt hår är det viktigt att du låter det vila. Det rekommenderas att du väntar i minst 48 timmar innan du schamponerar håret eller använder några värmeverktyg. När håret fått vila är det även mycket viktigt att du inte glömmer att använda värmeskydd vid användning av värmeverktyg.

Efter du permanentat håret är det även väsentligt att du använder rätt hårvårdsprodukter. Ditt hår kan ha tagit en del skada på grund av permanenten och kan därför framstå som slitet och strävt, speciellt efter schamponering. Om du gjort permanenta lockar rekommenderas det att använda produkter för just denna hårtyp.

Kan män permanenta håret?

Att män lockpermanentar håret har blivit väldigt populärt under det senaste året. Alla som har lite längre hår har möjligheten att kunna lockpermanenta det. Det enda du egentligen bör överväga är vilket slitage permanenten kommer att ge dig. Har du redan slitet hår så kan en permanentbehandling göra det värre och kan få dina hårstrån att brytas. Var därför alltid försiktig när du permanentar håret!

Källor:

https://www.imakeyousmile.se\permanenta-haret-fore-efter/

https://xn--sknhetslandet-jmb.se\basta-produkterna-for-lockigt-har/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa hempermanent

Lyko
Nordicfeel
Pricerunner
Prisjakt