Dyson Airwrap – Den bästa hårstylern!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*

Hårstylers är sofistikerade verktyg som kombinerar värme och luftflöde för att skapa olika frisyrer. En välkonstruerad hårstyler kan enkelt locka, räta ut och ge volym till håret, allt utan att skada det.

Dyson Airwrap är en revolutionerande hårstyler som kan torka ditt hår utan skadlig värme. I denna artikel ska vi titta närmare på denna hårstyler och dess fördelar!

Dyson Airwrap – den bästa hårstylern

Klicka här för att köpa Dyson Airwrap.

Dyson Airwrap är en revolutionerande lösning för hårstyling. Den torkar och stylar håret samtidigt – utan extrem värme.

Traditionella stylingverktyg kan skada håret genom att använda höga temperaturer för att bryta vätebindningarna i hårstråna. Dyson Airwrap använder istället Coanda-effekten, ett aerodynamiskt fenomen som drar till sig och omsluter håret med luft.

Locka, forma och släta ut

Dyson Airwrap gör det möjligt att locka håret medurs och moturs med en och samma cylinder. Den förbättrade Coanda-effekten skapar lockar eller vågor med volym genom att omsluta håret i båda riktningarna. Dessutom kan du släta ut och dölja flygiga hårstrån med ett enda multifunktionellt tillbehör, perfekt för att skapa ett jämnt och frissfritt resultat.

Anpassningsbar styling

Med tre hastighetsinställningar och tre värmeinställningar, inklusive kalluft, erbjuder Dyson Airwrap en flexibel stylingupplevelse. Den intelligenta värmekontrollen mäter luftflödets temperatur mer än 40 gånger per sekund för att säkerställa att temperaturen alltid ligger under 150°C, vilket förhindrar skador på håret.

Kraftfull motor och negativ jonteknik

Airwrap drivs av Dysons digitala V9-motor, som snurrar med upp till 110 000 varv per minut, vilket gör att den genererar tillräckligt med lufttryck för att skapa Coanda-effekten. Negativa joner hjälper dessutom till att minska statisk elektricitet, vilket ger ett slätare och mer hanterbart hår.

Förvaringslåda och tillbehör

Dyson Airwrap levereras med en berlinerblå förvaringslåda som skyddar och håller ordning på alla tillbehör. Boxen är vadderad med mjukt tyg och har ett avtagbart lock som också fungerar som en halksäker matta.

Innehåll:

  • Coanda smoothing tillbehör & fön
  • 30mm lång Airwrap™ styler
  • 40mm lång Airwrap™ styler
  • Rund volymborste
  • Mjuk borste
  • Hård smoothing borste
  • Rengöringsborste till filter
  • Förvaringsbox

Dyson Airwrap är det ultimata verktyget för att uppnå professionella resultat hemma. För den som söker en skonsam men effektiv lösning för styling är detta det självklara valet.

Klicka här för att köpa Dyson Airwrap.