De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn

By

De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn – För att lyckas med färgningen av sina ögonfransar och ögonbryn på egen hand så är det en del saker som kan vara bra att ha. Här är tips på 4 produkter som behövs för att ge nytt liv till dina fransar och bryn.

De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn - Jabushe 2-i-1-rengöring

Jabushe 2-i-1-rengöring

Att rengöra ögonbrynen och ögonfransarna innan färgning är ett måste om man vill få ett långvarigt och jämnt resultat. Till detta kan man använda sin vanliga ansiktsrengöring som man vanligtvis använder för att ta bort sitt smink. Rengöringen tar bort eventuella sminkrester men också annan smuts och överflöd av olja. Tänk på att huden kring ögonen är tunn och känslig varför man inte bör använda tvål och vatten vid rengöring då detta torkar ut huden.
Den här rengöringen från Jabushe är perfekt för att ta bort ögonmakeup med hjälp av lite bomull.

  • 119,20 kr
  • 179,00 kr
  • 179,00 kr

De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn - So Eco Makeup Brushes Eye Kit

So Eco Eye Brush Kit

Till en del färger ingår det borstar men dessa kan vara svåra att använda. Ett tips är därför att införskaffa egna penslar för just detta ändamål. So Eco Eye Brush Kit innehåller fyra olika borstar och tillfredsställer därmed behovet när man ska applicera sin färg på såväl bryn som fransar. Förutom de fyra borstarna ingår det även en så kallad brow comb som används för att borsta ögonbrynen eller för att separera ögonfransarna.
De olika borstarna används både före färgning för att borsta upp brynen så att färgen kommer åt och sedan för att applicera färgen djupgående till roten. Likaså fungerar de till ögonfransarna, att man först vill separera dem innan man applicerar färgen. När färgen väl är applicerad på fransarna kan man med hjälp av borstarna också klumpa ihop fransarna för att färgen ska verka bättre.

Se priset

De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn - Depend Eyebrow Pom ColourCream

Depend Eyebrow Pom ColourCream

Färgprodukten Pomade från Depend har blivit utsedd till bäst i test av bland annat Testagram och den fungerar på såväl bryn som fransar. Den är enkel att applicera, är dryg och räcker länge samtidigt som resultatet är långvarigt.
Depend Eyebrow Pom ColourCream har blivit populär för att produkten ger 2-1 då den har färg och fixering i samma formula. Tack vare detta så behöver man bara applicera en kräm som dessutom är färdigblandad. Det blir inget kladd med andra ord. Färgen är i en fin burk med skruvkork. Man doppar enkelt ned penseln i burken för att sedan applicera färgen på bryn och fransar.

Resultatet blir hållbart genom den fixering som är i formulan och gör att färgen sitter kvar trots yttre påfrestningar så som friktion mot sovkudde, kläder eller att man kliar sig i ansiktet. Fixeringen gör också att ögonbrynen håller formen bättre och även fransarna är fortsatt separerade.
Den här produkten finns i 6 olika färgnyanser för att passa så många som möjligt och ge ett resultat som ser naturligt ut. Just den här färgen kan även rekommenderas till de som vill prova färga sina fransar eller bryn för första gången på egen hand då den är så lätt att använda.

  • Click
  • Click
  • Click
  • 149,00 kr 103,00 kr
Se priset

De 4 viktigaste sakerna du behöver för att färga fransar och bryn - IDUN Minerals Brush Cleaner

IDUN Minerals Brush Cleaner

För att dina penslar och verktyg ska hålla lika länge som din ögonbrynsfärg så behöver du ta hand om dem ordentligt. Borstarna bör rengöras direkt efter användning innan färgen har torkat in för mycket i penslarna. På så sätt kan man återanvända penslarna nästa gång som det är dags för färgning av bryn och fransar. Med hjälp av IDUN Minerals Brush Cleaner går rengöringen både snabbt och smidigt. Rengöringen levereras i en sprayflaska för enkel hantering och mindre kladd. Man sprayar rengöringen på en servett varpå man drar penseln över den fuktiga servetten. Tänk på att dra penseln medhårs längs servetten så att inte penselns strån blir förstörda.

  • 129,00 kr
  • 129,00 kr
  • 129,00 kr
Se priset