Bästa tandblekningen 2021 – skaffa ditt snyggaste leende!

By

Bästa tandblekningen 2021 – Numera är det så enkelt att bleka tänderna hemma. Det finns enkla produkter på marknaden som ger ett så bra resultat. På wesmile.se finns tandblekning med ingredienser som är skonsamma och stärkande för tänderna. Det känns så mycket bättre än de tandblekningsprodukter som innehåller starka ingredienser som kan ge ilningar i tänderna. 

Vi beställde hem alla deras tre produkter för att jämföra dem: ett tandblekningskit, en tandblekningspenna och whitening strips. Det var ett väldigt bra pris på produkterna och leveransen kom två dagar efter beställning. 

Recension av tandblekningsprodukter från WeSmile

  1. Tandblekningskit – resultat snabbt!

Tandblekningskitet var så enkelt att använda. Tandblekningskitet innehöll tandblekningen, en tandskena för övre och undre tandraden samt en LED-lampa som tandskenan fästs på. Dessutom fanns en nyanskarta och manual hur man skulle gå tillväga. 

Tandskenan formade sig efter tänderna snabbt efter att skenan legat en stund i varmt vatten. Sen var det bara följa stegen i manualen, aktivera tandblekningen genom LED-ljuset och låta den verka i tio minuter. 

Man såg resultat direkt, det kändes ingenting och det blev en jämn vit färg över alla tänder. 

  1. Tandblekningspenna – för de gula fläckarna!

Vi läste på deras hemsida att tandblekningspennan med fördel kunde användas på specifika tänder som var lite gulare än de andra eller på missfärgade fläckar. Så vi testade det.

Pennan var som en liten pensel, likt en eyeliner. Det var superenkelt att trycka ut en liten mängd tandblekning från pennan och bara pensla på tänderna man ville bleka. Sedan var det bara låta tandblekningen torka till, vilket gick på 30 sekunder ungefär, och sen kunde man stänga munnen. 

Tandblekningspennan gav lite mindre tydligt resultat jämfört med tandblekningskitet och whitening stripsen. Men fördelen var att det gick väldigt fort och efter att ha penslat på samma tand en gång om dagen i tre dagar var samma resultat uppnått. 

  1. Whitening strips – kändes väldigt fräscha!

Whitening stripsen var även dem enkla att använda. De var bara att ta av skyddshöljet från remsan och fästa remsan längs hela tandraden framför spegeln. När tandremsan väl var på plats gick det att ha munnen stängd och syssla med annat. 

Man hade på stripsen i 20 minuter och sedan var det enkelt att dra av dem. Det vi gillade bäst med whitening stripsen var att de hade som en mild mintsmak i sig. Så under tiden och en stund efter var det en fräsch känsla av mint i munnen. 

Resultatet blev i princip detsamma som med tandblekningskitet, så det var väldigt bra och gav oss vitare tänder. Det tog dubbelt så lång tid men 20 minuter är väldigt lite ändå, även om 10 minuter såklart är snabbare. 

Övriga reflektioner

Efter att ha testat WeSmiles tandblekning kan vi konstatera att det är den bästa tandblekningen att använda hemma. Den var enkel och manualen var tydlig. Det gick fort och resultatet blev toppen direkt!

Dessutom kändes det inget alls, varken under behandlingen eller efter. Deras tandblekning innehåller skonsamma och vårdande ingredienser som förutom att bleka tänderna ger ett skydd på tänderna och stärker upp dem. 

Helt klart en av de bästa tandblekningarna som finns!