Bästa sminkspegeln med belysning 2021 – gör det lättare att sminka dig som ett proffs!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Glamcor Riki Skinny LED Mirror2. Babyliss Ultra Slim Beauty Mirror3. Browgame Original Tri Folded Lighted Mirror
Glamcor Riki Skinny LED MirrorBabyliss Ultra Slim Beauty MirrorBrowgame Original Tri Folded Lighted Mirror

Bästa sminkspegeln med belysning 2021 – Med en sminkspegel som har inbyggd belysning, behöver du aldrig mer oroa dig över hur mycket ljus din vanliga inomhusbelysning ger. Du kan lägga en bättre bas och om spegeln dessutom har en inbyggd mikrosida, kan du se hur din sminkning ser ut riktigt nära.

Men för att du ska kunna hitta en bra sminkspegel för dig är det viktigt att den har en lång driftstid, alternativt att den är utrustat med en längre sladd. Detta för att du ska få en bra räckvidd och inte känna dig begränsad när du sminkar dig.

Vi har skapat en topplista med tre sminkspeglar med inbyggd belysning som vi tycker du ska kika lite extra på. Gör ett anpassat val och du kan göra dig iordning även i rum, som har en sämre belysning!

Topp 3 sminkspegel med belysning bäst i test 2021

1. Vår vinnare! Glamcor Riki Skinny LED Mirror

  • HD-belysning
  • Perfekt när du vill spela in
  • Dimmerfunktion med 5 lägen

Som den vinnande modellen på topplistan har vi satt den mycket populära sminkspegeln med belysning Riki Skinny LED Mirror, från varumärket Glamcor. Denna spegel har fått stor spridning och detta av flera anledningar.

Det är en väldigt kompakt spegel, som trots detta ger dig full kontroll under användningen. Inkluderad dimmerfunktion kan enkelt justeras mellan 5 olika lägen och HD-belysningen ger dig ett optimalt sken, oavsett vilken tid på dygnet det är.

I detta paket ingår även ett mobiltelefonfäste som du kan montera fast direkt på spegeln. För att göra det ännu lättare att ta en bild med den utmärkta sminkbelysningen har spegeln en bluetooth-selfiefunktion, som du kan koppla samman med din telefon och endast trycka på kameraknappen för att ta en bild.

En annan stor fördel med Riki Skinny LED Mirror, är att den är helt trådlös och drivs med hjälp av uppladdningsbara batterier. Detta gör denna sminkspegel till en pålitlig färdkamrat som gör att du kan fixa dig överallt!

2. Babyliss Ultra Slim Beauty Mirror – Stilren design!

  • Inbyggd LED-belysning
  • Två spegelglas
  • Kompakt spegel med 10 gånger förstoring

Ultra Slim Beauty Mirror har en mer klassisk design med fot och ett runt spegelglas. Runt spegeln har du sedan en justerbar LED-belysning, för att du ska kunna ställa om spegeln efter dina egna förutsättningar.

På spegeln har du sedan valet att addera en mindre och kompakt spegel med 10 gånger förstoring. Detta är ett perfekt tillbehör när du vill göra en mer detaljerad sminkning eller plocka ögonbrynen. Många andra speglar på marknaden har endast en vanlig spegelbild, medan denna kompakta spegel gör att du kan se de minsta detaljerna mycket effektivt och smart.  

För att du ska ha bra räckvidd och kunna använda spegeln i större delen av ditt hem, så har den även försatts med en längre sladd på 1.8 meter. Med sin stilrena design och diskreta rosa färg, är den ett perfekt inköp för samtliga hushåll.

Sorry, no prices available at this time.

3. Browgame Original Tri Folded Lighted Mirror – Prisvänlig!

  • Hopfällbar design som sparar plats
  • Enkelt att justera ljusstyrkan
  • Drivmedel: 4 X AAA batterier

Varumärket Browgame har designat denna hopfällbara sminkspegel med hela 21 mjuka LED-lampor. Detta för att du ska kunna ställa om ljusstyrkan, beroende på vad du använder spegeln till. Original Tri Folded Lighted Mirror kan enkelt anpassas genom att du nuddar touch-skärmen.

Sminkspegeln har försetts med en justerbar spegelfot, som gör att den kan placeras på samtliga underlag. Detta gör Browgames spegel mycket multifunktionell och kan även tas med i resväskan, då den har en praktisk design som kan fällas ihop.

Du kan även fälla ut spegeln liggandes, så du har fria händer om du behöver plocka dina ögonbryn eller använda båda händerna medan du tittar dig i spegeln. Det speciella med denna sminkspegel är att du får en tredimensionell upplevelse, då den består av tre olika speglar.

Letar du efter en sminkspegel med bra inbyggd belysning, som du kan använda till flera olika ändamål, så rekommenderar vi Original Tri Folded Lighted Mirror. Den säljs även till ett mycket bra pris.

Tre vanliga frågor om sminkspeglar med belysning:

Hur stor ska spegeln vara?

Detta beror lite på hur du ska använda spegeln och om du planerar att flytta omkring den eller ha den stationär. En hopfällbar spegel som är mer kompakt är till exempel ett bra inköp om du ska ta med den på resor eller vill använda den i flera rum.

Fördelen med en större spegel är att den ger dig en bättre överblick och oftast har ett mer behagligt sken, då LED-belysningen kan distribueras över en större yta och då inte ger ett lika riktat sken. Detta är optimalt när du sminkar dig och behöver ett bra lyse.

Måste spegeln ha LED-belysning?

En sminkspegel med inbyggd LED-belysning är att föredra, då det skapar ett mer behagligt sken och detta göra det lättare med att få till en snygg sminkning. Snäppet upp är att kika på en spegel som har HD-belysning. Detta är mindre vanligt, men ger den mest optimala ljusstyrkan när du sminkar dig.

Batterier eller eldriven spegel?

En batteridriven sminkspegel med belysning ger dig fördelar om du vill kunna flytta omkring spegeln eller allra helst vill kunna ta med dig den på resor. Du har ingen begränsning till att hitta ett eluttag, men måste däremot komma ihåg att ladda batterierna till spegeln med jämna mellanrum.

En eldriven spegel passar dig som vill kunna använda den mer stationärt. Den ger ett väldigt jämnt och behagligt sken, där du inte riskerar att batterierna laddas ur. Gör ett val som passar dig och hur du planerar att använda sminkspegeln.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

När vi valde ut vilka sminkspeglar vi skulle inkludera var det framförallt tre punkter vi kikade på, för att vi skulle kunna göra ett bra och noggrant val. Dessa punkter är speglarnas konstruktion, vilken typ av belysning som är inbyggd, samt vilket typ av drivmedel som används.

Vi valde också att inkludera speglar med lite olika former och storlekar, för att de enkelt ska kunna anpassas efter vad du ska använda den till, samt för att de ska kunna tas med när du reser.

Efter att vi valde ut vilka tre modeller som stod ut lite extra från mängden, jämförde vi även våra egna resultat med andra hemsidors utlåtanden och kundrecensioner. Detta för att topplistan ska vara välgrundad på en bredare skara och för att den ska inkludera någonting för alla.

När du väljer vilken sminkspegel med belysning som du vill investera i, är det viktigt att du baserar valet på dig själv och ditt behov. Tänk på vad du ska använda spegeln till, samt vilken typ av belysning som underlättar mer för din del. Detta gör då att du kan sminka dig med precision, oavsett hur mörkt det är utomhus eller hur dåligt ljus du har inne!

Tack för att du har läst och vi hoppas du hittar den bästa sminkspegeln med belysning för dig!

Länkar och referenser:
Sminkspeglar hos Nordicfeel, Åhlens

Makeup speglar på youtube