Bästa self tan drops 2022 – Få ett fräscht och solkysst resultat!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Ida Warg Tanning drops2. Tan Luxe The Face Self-Tan Drops Anti-Age3. Löwengrip Luminos Bronze Self Tan Drops
Ida Warg Tanning dropsTan Luxe The Face Self-Tan Drops Anti-AgeLöwengrip Luminos Bronze Self Tan Drops

Bästa self tan drops 2022 – Om du önskar att få en solkysst hud utan att behöva spendera timmar i den skadliga solen så kan ett par self tanning drops vara något för dig. Tanning drops är en mild men väldigt effektiv brun utan sol som du applicerar genom att blanda några droppar i din ansiktskräm.

Denna typ av produkt är byggbar och kan ge dig den exakta färgen som du önskar. Det kan vara svårt att veta vilka tanning drops som verkligen är bra så här nedan listar vi våra favoriter!

Topp 3 self tanning drops bäst i test 2022

1. Vår vinnare! Ida Warg Tanning drops

 • Enkel användning
 • Byggbar
 • Naturligt resultat
 • Prisvärd

Ida Warg tanning drops är ett par riktigt prisvärda self tanning drops som ger ett naturligt resultat. Du använder de genom att droppa ungefär två till fyra droppar, tre till fem kvällar i veckan. Den ger en ganska svag färg vilket har både sina för-och nackdelar. Bra eftersom du sakta kan bygga upp färgen till exakt den du önskar. Det kan därför ta längre tid om du vill ha ett snabbt och intensivt resultat. Vi rekommenderar dock att du bygger på brännan för bästa möjliga resultat.

Dessa tanning drops har en god doft och ger en klar solkysst look. Förpackningen är gjord utav en hållbar plast, som gör att flaskan inte går sönder om du skulle råka tappa den. Detta är en perfekt self tanning produkt som kommer till ett bra pris, den är enkel att använda och perfekt för dig som är nybörjare av brun-utan-sol produkter.

2. Tan Luxe The Face Self-Tan Drops Anti-Age – Premiumvalet!

 • Vårdande innehåll
 • Anti-ageing
 • Kan blandas med dagkräm, serum eller ansiktsolja
 • Kommer i två olika färger

Tan Luxe Self Tan The Face är ett lite dyrare alternativ av self tan drops, men vi förstår varför. Du kan enkelt droppa några droppar i din dagkräm, serum eller ansiktsolja och få ett naturligt brunt och fräscht resultat. Bortsett från att ge din hud ett vacker lyster så är det även en anti-ageing produkt, då den innehåller en mycket unik Tri-collagen booster.

Den hjälper dig med som har hud som har brist på fasthet och spänst. Den innehåller ett gäng bra ingredienser som hallonfröolja, aloe vera och vitamin E. Med denna produkt behöver du inte oroa dig över att behöva stå ut med en irriterande lukt eller ränder/fläckar i ansiktet.

En förpackning innehåller 30 milliliter och denna produkt kommer i två olika färger som gör det möjligt för dig att hitta den rätta för din hudton – light/medium och medium/dark.

Sorry, no prices available at this time.

3. Löwengrip Luminos Bronze Self Tan Drops – Fuktgivande!

 • Koncentrerad formula för hållbart resultat
 • Jämnt resultat
 • Ger husen lyster, slätar ut och piggar upp
 • Kan byggas upp gradvis

Dessa Löwengrip Self Tan drops är ett säkert val för dig som är på jakt efter self tanning drops som ger ett jämnt och fuktgivande resultat. De kommer till ett rätt så högt pris, men här får du mycket för pengarna. Resultat du önskar kan byggas upp gradvis efter just dina behov.

Färgen håller väldigt länge och det är en väldigt dryg produkt då den är ganska så koncentrerad. Du kommer få ett riktigt jämnt resultat och du behöver inte oroa dig över några oönskade fläckar.

Den är fullproppad med ett gäng ingredienser som kommer liva upp och jämna ut hyn och ger dig ett fint naturligt lyster som gör att du ser riktigt fräsch ut. En av dessa ingredienser är allantoin som bevarar fukten din hud tycker om och lugnar efter en stressig dag. Det är 30 milliliter i en förpackning och definitivt ett köp du inte kommer ångra.

3 vanliga frågor om self tanning drops:

Är tanning drops för ansiktet eller kroppen?

Det beror på vilken produkt du köper. De flesta varianterna när det kommer till tanning drops på marknaden idag är specifikt skapade för användning i ansiktet. När du använder de i ansiktet används de vanligtvis tillsammans med din ansiktskräm. Men självklart finns det en del varianter som är skapade för att användas på kroppen.

De märkena som skapar tanning drops brukar oftast ha en variant som passar för applicering i ansiktet och en annan som appliceras över hela kroppen. Men en viktigt sak att ha i åtanke då är att inte använda tanning drops för kroppen i ansiktet, och tvärtom.

Vad är skillnaden mellan tanning drops och andra typer av brun utan sol och bronzer?

Tanning drops är en form utav brun utan sol. Dessa två produkter är väldigt lika varandra eftersom de ger ifrån sig samma typ av effekt, fungerar på ett liknande sätt och du använder de för samma syfte.

Det som skiljer tanning drops från andra produkter är att dessa droppar ska blandas ut med din kroppslotion eller ansiktskräm. Den klassiska brun-utan-sol appliceras istället direkt på huden. När du använder dig av tanning drops så behöver du inte skölja av dig efter användning, vilket du behöver göra vid användning av andra brun-utan-sol produkter.

Tanning drops fungerar inte heller på ett lika intensivt sätt som brun-utan-sol, om du applicerar den rekommenderade mängden droppar. Den bakomliggande tanken med tanning drops är att du ska få ett naturligt solkysst resultat istället för en skarp mörk brun färg. En del tanning drops går att användas dagligen och andra flera gånger i veckan, resultatet av tanning drops håller dock inte lika länge.

Hur vet jag vilka tanning drops jag borde köpa?

Om du önskar ett fint och solkysst resultat av self tan drops så finns det en del saker att tänka på innan du gör ditt köp. Det allra viktigaste att ha i åtanke är att du väljer en som matchar din hudton, om du då vill få ett naturligt och fint resultat.

Du bör också utgå från din hudtyp, om den är torr, oljig eller normal. Alla produkter innehåller olika ingredienser för olika hudtyper och det är viktigt att du väljer en för just din hudtyp så det inte uppstår några allergiska reaktioner.

Utöver det är det också bra om du funderar på vilket resultat du vill ha och om du ska använda dem på kroppen eller i ansiktet.

Källor:

https://lyko.com/sv/magazine/tester/bast-i-test-brun-utan-sol-for-ansiktet

https//xn--sknhetslandet-jmb.se/basta-tanning-drops/