Bästa pincetten 2021 – forma dina bryn som ett proffs!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Tweezerman Lighted Slant Tweezer2. Anastasia Beverly Hills Precisions-Pincett3. Depend Tweezer
Tweezerman Lighted Slant TweezerAnastasia Beverly Hills Precisions-Pincett Depend Tweezer

Bästa pincetten 2021 – En pincett är något som alla borde ha hemma. Inte enbart kan du använda pincetten för att få snygga ögonbryn, men även för att plocka bort oönskat hår i ansiktet. Snygga ögonbryn är något som kan göra en stor skillnad för vårt självförtroende. Med en bra pincett kommer det vara enkelt att få de snygga ögonbryn du alltid önskat.   

Det kan däremot kännas som en djungel att hitta rätt pincett, men vår guide är menad för att göra det enklare i valet. Vi har kollat igenom olika sorters pincetter och hittat tre som vi anser är de bästa. Läs igenom vår topp 3-lista för att hitta den pincett som kommer att passa dig bäst under 2021.  

Topp 3 pincetter bäst i test 2021 

1. Tweezerman Lighted Slant Tweezer – För ett perfekt resultat!  

 • Ledljus  
 • Ergonomisk anpassad 
 • Utbytbara batterier 
 • Enkelt att forma dina ögonbryn 

För dig som vill plocka dina ögonbryn på ett smidigt sätt är Tweezerman – Lighted Slant Tweezer ett smart alternativ. Denna pincett har ledljus som hjälper dig med extra precision. Den är enkel att hålla i och är även bättre för din hud då den hjälper dig att få tar i hårstrået och inte huden.  

Lighted Slant Tweezer är även ergonomisk anpassad, vilket gör den enkel att hålla under en längre period. Du kan enkelt byta ut batterierna när dessa tagit slut. Den breda änden ska du använda för att forma dina ögonbryn. För att få bort enstaka hårstrå är det den spetsiga änden som är det bästa alternativet.   

Sorry, no prices available at this time.

2. Anastasia Beverly Hills Precisions-Pincett – För de minsta hårstråna! 

 • Skarp kant 
 • Sned spets 
 • Av stål 
 • Enkelt att ta bort mindre hårstrån 

För dig som är ute efter en pincett av hög kvalitet som håller under många år är Anastasia Beverly Hills – Precisions Pincett ett bra val. Den har en skarp kant tillsammans med en sned spets, vilket gör det enkelt att få bort de minsta håren utan att du kniper dig själv i huden.  

Materialet är av rostfritt stål vilket betyder att den har en lång livslängd. Den är enkel att hålla och använda och det är en effektiv pincett som även är snygg. Priset är inte dåligt det heller!  

3. Depend Tweezer – Pincett som är handslipad i fyra vinklar!  

 • Rostfritt stål 
 • Handslipad i fyra vinklar  
 • Snedställda blad 
 • Enkel att hålla 

Att ha en pincett som är enkel att hålla är viktigt för att du smidigt kan plocka dina ögonbryn och andra hårstrån. Med Depend Tweezers är detta möjligt. Den erbjuder ett optimalt grepp och har lutande spetsar som gör det enklare att plocka ett hårstrå i taget. 

Depend Tweezers är även handslipad i fyra vinklar, vilket erbjuder en effektiv hårborttagning med en perfekt precision. Du kan enkelt forma dina ögonbryn och få det resultat du är ute efter med denna pincett.  

Tre vanliga frågor om pincetter: 

Hur kan jag använda en pincett bäst? 

När du använder en pincett för att plocka dina ögonbryn så är det bäst att plocka de underifrån. Tänk också på att du ska kunna hålla pincetten ordentligt för att undvika att råka knipa dig själv i huden. Här är det också viktigt vilken pincett du använder då du ska kunna hålla pincetten ordentligt när du noppar ögonbrynen.  

Hur formar jag bäst mina ögonbryn med en pincett? 

När du plockar dina ögonbryn är det viktigt att ta det lugnt. Du vill inte dra ut flera hårstrån samtidigt, utan du gör det bäst genom att ta bort dem en och en, då det leder till ett bättre resultat. En annan sak att undvika är att plocka dina ögonbryn från ovansidan. Plocka också dina ögonbryn i den riktning som de växer. Detta leder till det bästa resultatet och en bra form på dina ögonbryn.  

Behöver jag rengöra pincetten efter att jag har använt den? 

Ja, efter att du har använt en pincett är det viktigt att rengöra denna. Ett tips är att lägga den i kokande vatten under fem minuter. Det gör att du steriliserar din pincett och den blir ren för nästa användning. Precis som med allt annat är rengöring viktigt även för dess livslängd. Om du tar hand om din pincett kommer den att hålla längre.  

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista 

För att plocka ögonbrynen hemma eller för att plocka annat hår i ansiktet gäller det att ha en bra pincett. Men att hitta rätt är inte alltid lätt. En pincett ska vara enkel att hålla så att du kan plocka ögonbryn utan att skada din hud. Du vill även skaffa en pincett som håller. Därför är materialet viktigt. När vi valde ut vår topplista hade vi alla dessa kriterier i åtanke.  

En bra pincett kan göra en stor skillnad och vi har jämfört många olika pincetter på marknaden för att sålla ut de allra bästa efter behov till denna lista. Prisklassen var även väldigt viktig och vi valde därför pincetter i olika prisklasser så att de passar alla plånböcker.  

Annat vi tänkte lite extra på, var hur enkel den var att använda, och om den var lätt att hålla i. Att plocka ögonbrynen kan ta ett tag så du vill ha en pincett som är enkel att använda.  

Investera i en av pincetterna från vår topplista och du kommer definitivt att se skillnaden! 

Länkar och referenser 

Pincetter hos Åhlens, Nordicfeel