Bästa ögonbrynskniven 2021 – För enkel formning av ögonbrynen!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Depends Eyebrow Cutter2. Brushworks Precision Razor3. Tinkle Eyebrow Razor
Depends Eyebrow CutterBrushworks Precision RazorTinkle Eyebrow Razor

Bästa ögonbrynskniven 2021 – Att plocka eller vaxa ögonbrynen för att skapa en fin form och kontur är för många en ganska obehaglig upplevelse. Det kan också vara svårt att få ett naturligt resultat. Genom att byta ut pincetten mot en ögonbrynskniv kan du få till en väldigt skarp linje och slipper också smärtan som uppstår vid plockning eller vaxning.

En stor fördel med ögonbrynsknivar är att de inte bara kan användas till ögonbrynen, utan även annan oönskad kropp- eller ansiktsbehåring.

Framförallt om du har väldigt känslig hud är det dock viktigt att du gör ett genomtänkt val och för att hjälpa dig lite på traven har vi skapat denna topplista som inkluderar de tre modeller som vi rekommenderar att du kikar lite extra på. Då framförallt den vinnande modellen Eyebrow Cutter från Depends.

Topp 3 ögonbrynsknivar bäst i test 2021

1. Vår favorit! Depends Eyebrow Cutter

 • 3-pack
 • För även korta hårstrån
 • Skönt grepp
 • Enkla att arbeta med

Detta är favoriten för både professionella användare och privatpersoner. Det är även den ögonbrynskniv som vi placerar högst upp på topplistan. Eyebrow Cutter från Depend är designad för att kunna användas även för korta hårstrån och knivens sköna grepp gör att du kan använda den med en mer säker hand.

Förpackningen inkluderar tre stycken ögonbrynsknivar så att du alltid kan säkerställa att du använder en ren kniv på huden för att förhindra irritation. Om du letar efter en multifunktionell ögonbrynskniv som är enkel att använda så kommer du precis som många andra att älska Eyebrow Cutter!

2. Brushworks Precision Razor – Skonsam mot huden!

 • Lätt exfolierande
 • Prisvänlig
 • För kroppen och ansiktet
 • För känslig hud

Denna skonsamma ögonbrynskniv är ett perfekt verktyg att använda om du vill kunna ta bort oönskad ansikts- eller kroppsbehåring på ett smärtfritt sätt. Varje förpackning säljs med tre stycken knivar och dessutom till ett mycket bra pris som gör att dessa passar alla användare, oavsett om du har känslig hud eller inte.

Precision Razor från Brushworks är lätt exfolierande mot huden och designad för att glida över huden utan att du riskerar irritation. Ett bra val för många användare och ett uppskattat val av även professionella användare!

3. Tinkle Eyebrow Razor – Enkla att använda!

 • 3-pack
 • Skyddande skena
 • Material rakblad: rostfritt stål
 • Väldigt mångsidig

Ögonbrynskniven Eyebrow Razor från varumärket Tinkle säljs i 3-pack och är prisvänlig och mycket funktionell. Kniven är designad med ett rakblad i rostfritt stål, vilket ger en väldigt precis användning. Dessutom har den försetts med en skyddande skena som förhindrar att du skär dig under användning.

Oavsett om du ska använda den för att trimma dina ögonbryn eller annan oönskad kroppsbehåring så är dessa mycket enkla att använda. Ett bra val för flera olika typer av användare.

Sorry, no prices available at this time.

3 vanliga frågor om ögonbrynsknivar:  

Vad kan man använda en ögonbrynskniv till?

Det är faktiskt inte bara till ögonbrynen som denna praktiska lilla kniv kan användas. Formen och knivbladet är även perfekt om du vill kunna avlägsna annan ansikts- eller kroppsbehåring. Eftersom knivbladet ligger väldigt nära huden, kan du även avlägsna väldigt små och korta hårstrån, vilket ger en bättre form och gör att du kan komma åt överallt.

Hur ofta bör man byta ut sin ögonbrynskniv?

Om du ska använda kniven i ansiktet så bör kniven bytas ut med jämna mellanrum. Men hur ofta som krävs beror helt och hållet på hur du använder kniven, hur du rengör den efter användning och även vart den förvaras. Särskilt om du har väldigt känslig hud som lätt blir irriterad så är det nödvändigt att du inte riskerar någon infektion genom att använda en kniv för många gånger utan rengöring.

Växer håret ut snabbare om man använde en ögonbrynskniv?

Detta är en myt som många fortfarande tror på. Sanningen är att det lätt uppfattas som att hårstråna växer ut snabbare eftersom du kapar dem precis utmed huden. När du istället plockar ögonbrynen så dras mer av håret ut och det kommer därför ta längre tid innan det växer tillbaka.

Hur vi valde ut produkter till topplistan

En bra ögonbrynskniv kan användas till så mycket mer än att forma till dina ögonbryn. Den kan även användas för annan ansikts- eller kroppsbehåring som du vill bli av med och avlägsnar detta på ett smärtfritt sätt.

När vi genomgick processen att välja ut vilka modeller vi skulle inkludera så var det framförallt tre saker vi kikade på och detta var knivbladets form, hur greppvänlig kniven är och även dess pris. Vi har därefter sammanfattat de mer utmärkande modellerna i denna artikel så att du kan göra ett bättre val och slippa smärtan som uppstår vid plockning eller vaxning av dina ögonbryn!

Källor och referenser:

https ://skonhetochmode.se/ogonbrynskniv/

https://www.elle.se/beauty/sa-formar-du-perfekta-ogonbryn/3985570

Vi har jämfört ögonbrynsknivar avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos

Lyko
Eleven
NordicFeel
Pricerunner