Bästa necessär 2022 – Få ordning och reda på dina produkter!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Gillian Jones Spa 2 room basic2. MAC Cosmetics Bags Clearly3. Face Stockholm Make Up Bag Mitte
Gillian Jones Spa 2 room basicMAC Cosmetics Bags ClearlyFace Stockholm Make Up Bag Mitte

Bästa necessär 2022 En damnecessär är ett gott alternativ till förvaring och är mycket praktisk vid exempelvis resor, där du får gott om rum för smink eller hudvårdsprodukter. Det är även det perfekta tillbehöret för att kunna få din handväska eller resväska mer organiserad.  

Med en necessär i handväskan kan du dessutom kasta ned dina nycklar eller din mobilladdare, för att hitta dem på snabbaste sätt. Det finns ett stort utbud av dam necessärer på marknaden och här nedan listar vi våra favoriter! 

Topp tre necessärer bäst i test 2022 

1. Vår vinnare! Gillian Jones Spa 2 room basic 

 • Stort utrymme 
 • Många olika fack 
 • Tillverkad av återvunna petflaskor 
 • Snygg design 

Vinnaren av vårt test är necessären Gillian Jones Spa . I denna necessär får du plats med alla produkter du önskar att ta med på exempelvis semestern. På utsidan av necessären finns två dragkedjor där du får 2 stora separata fack.  

I det ena facket hittar du två elastiska fickor där du kan placera dina sminkborstar eller andra produkter. I det andra facket finns det även där två elastiska fickor, men även ett extra fack som försluts med en dragkedja. Med så många förvaringsmöjligheter får du en betydligt bättre organisering av dina produkter och kan hålla koll på dem bättre. 

På ovansidan av necessären har du ett kort handtag som gör den bekväm och enkel att kunna ta med sig. En stor fördel med denna necessär är att den är tillverkad av återvunna petflaskor. Förutom att den är både snygg och praktiskt, så är den även miljövänlig! 

2. MAC Cosmetics Bags Clearly – 3-i-en förvaring! 

 • 3 necessärer i olika storlekar 
 • Genomskinlig 
 • Enkel att rengöra 
 • Prisvärd 

Vid köp av denna MAC Cosmetics Bags Clearly får du tre olika necessärer i olika storlekar. Alla tre necessärer täcker ditt behov att få med dig alla smink och hygienartiklar på resan. En stor fördel med dessa necessärer är att de alla är genomskinliga. På så sätt kan du enkelt se exakt vad som ligger i vilken necessärer, utan att behöva rota runt. De olika storlekarna gör även att du kan organisera dina produkter efter storlek. 

Plasten är väldigt hållbar och supersmidig att rengöra. Om du råkar spilla någon del av produkten på necessären kan du på ett enkelt sätt skölja och tvätta rent den med varmt vatten eller med hjälp av en våtservett.  

3. Face Stockholm Make Up Bag Mitte – med spegel! 

 • Smarta fack 
 • 2 separata fack 
 • Inbyggd spegel 
 • Löstagbar väska 

Face Stockholm Make Up Bag är den perfekta necessären för dig som vill organisera sminket smart. Den har en stilren svart design med ett smidigt bärhandtag. Här får du möjligheten till två separata fack tack vare blixtlåsen som separerar de båda facken. Väskan inuti är avtagbar och kan få plats i både din handväska eller i resväskan.  

Denna dam necessär är även försedd med många smarta fack. Här har du mindre små fack där du kan placera dina sminkborstar så de inte ligger tillsammans med dina andra produkter i väskan. Det finns rum för upp till cirka 10 sminkborstar i olika storlekar.  

Någonting som gör att denna necessär sticker ut från mängden är att den har en inbyggd spegel i ena facket. På så sätt kan du enkelt plocka upp necessären och fixa till sminket en sista gång när du redan är ute och rullar. Det finns även två innerfack där det ena facket är försedd med en praktisk dragkedja. Med denna får du mycket necessär till ett väldigt rimligt pris! 

3 vanliga frågor om necessärer: 

Vad bör man förvara i en necessär? 

Du kan egentligen förvara vad du vill i en dam necessär. Det är det utmärkta tillbehöret att ta med sig när man ska ut och resa eller behöver ha med sig produkter om du ska sova borta. I en necessär får du ditt smink och dina hudvårdsprodukter organiserade och förvarade på ett säkert sätt.  

Du kan förvara allt ifrån smink, nagellack, hårinpackning, hårsnoddar, tandkräm och tandborste i en necessär.  

Borde jag välja en necessär med flera små fack istället för en med ett stort? 

Detta beror på vad du föredrar och vad du önskar att necessären ska göra för dig. I en necessär med ett enda stort fack kan det bli svårt att hålla koll på dina saker, eftersom allt ligger huller om buller. I en necessärer med ett eller flera fack får du möjligheten att kunna organisera dina saker. Du har bättre koll på vart saker ligger och du behöver inte rota runt lika mycket.  

En stor fördel med necessärer med fack är du kan hålla olika produkter åtskilda från varandra. På så sätt behöver du heller inte vara rädd över att något ska läcka. Exempelvis en parfym eller ett nagellack som kan förstöra andra produkter eller borstar.  

Hur rengör jag min necessär? 

Beroende på vad necessären är gjord av för material kan den behövas rengöras på olika sätt. En del necessärer går att tvätta i tvättmaskin och andra behöver du tvätta för hand. Du behöver dock inte alltid tvätta den invändigt. Vid mindre spill kan du använda en fuktig trasa och lite tvål, eller med hjälp av en våtservett eller blött papper. Necessärer i läder är supersmidiga att tvätta av med hjälp av en fuktig trasa.  

Källor: 

https://lyko.com/sv/magazine/tester/test-6-grymma-necessarer

https://xn--sknhetslandet-jmb.se\basta-necessaren/

https://xn--alltomsknhet-cjb.se\basta-necessaren/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa necessär

Lyko
Prisjakt
Pricerunner