Bästa nästrimmer 2022 – Få kontroll över ditt näshår!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Babyliss Nose / Ear / Brow Trimmer2. Babyliss Multitrimmer Nose & Ear3. Remington Smart
Babyliss Nose / Ear / Brow TrimmerBabyliss Multitrimmer Nose & EarRemington Smart

Bästa nästrimmer 2022 – Hårväxt kan vara en knepig sak. Ibland växer inte håret tillräckligt på de ställen vi önskar, och ibland växer det för mycket på de ställen vi helst inte vill. Även om du inte alltid kan bestämma hur och vart håret växer, så kan du åtminstone återfå lite kontroll över hur du handskas med oönskad hårväxt.  

En nästrimmer är perfekt för dig som vill hålla hårväxten i din näsa under kontroll genom en regelbunden snabb fix som kan göras i bekvämligheten av ditt eget hem. 

Men hur väljer man vilken nästrimmer som fungerar bäst? Vi har gjort en topp 3 lista på de bästa nästrimmarna på marknaden, så att du enkelt kan göra ditt val! 

Topp tre nästrimrar bäst i test 2022 

1. Vår vinnare! Babyliss Nose / Ear / Brow Trimmer  

  • Batteridriven 
  • Distanskam 3mm + 5mm 
  • Inkluderar batteri vid köp 

 Vår vinnare är trippel trimmaren från Babyliss som kan användas för att hålla dina öron, näsa och även ögonbryn fräscha och trimmade till din önskan. Denna trimmer är batteridriven (AA batteri inkluderat) och har två stycken huvuden som gör att du kan anpassa din trimning.  

Ett för att använda vid hårtrimning av näsa och öron med en distanskam på 3millimter, och ytterligare ett huvud för att använda till ögonbryns trimning med en distanskam på 5millimeter.  

Babyliss Nose / Ear / Brow Trimmer inkluderar 3 års garanti och  är ergonomiskt att hålla i handen för att minska att du slinter när du trimmar.  

2. Babyliss Multitrimmer Nose & Ear – För både näsa och öron! 

  • Hög precision 
  • Enkel rengöring 
  • 2 års garanti  

Vårt andra val går till den snygga och praktiska Babyliss Multitrimmer! Denna trimmer fungerar att använda till både näsa och öron och den är konstruerad i en smidig form och med ett cirkelformat klippsystem. Detta gör att Multitrimmern är bekväm att använda och ligger bra i handen. 

Trimmern är batteridriven och är dessutom väldigt enkel att rengöra. Vid rengöring behöver du endast skölja apparatens huvud med ljummet vatten. Ett extra stort plus är den kompakta och snygga designen i svart, som gör att den passar i de flestas badrum. 

3. Remington Smart – Premiumvalet! 

  • Enkel användning 
  • Vertikalt klippsystem  
  • Batteridriven  

 Vårt tredje val, Remington Smart är mer exklusivt anpassat till män på grund av dess vertikala klippsystem som är specifikt anpassat för att trimma runt mustaschen, polisongerna men fungerar även till att hålla ögonbrynen i skick utöver att trimma näshåren.  

Remington Smart är enkel att använda, batteridriven och dessutom enkel att rengöra tack vare sitt vattentåliga klipphuvud. Du kan därför använda denna trimmer i duschen för en multifunktionell trimning av ditt kroppshår.  

Tre vanliga frågor om nästrimrar: 

Kan vem som helst använda en nästrimmer? 

Det finns ett flertal metoder för att få bort oönskad hårväxt. Man kan raka, plocka, epilera eller vaxa. Men ibland kan det vara svårt att komma åt vissa ställen med en av dessa metoderna, exempelvis det hår som växer ut från näsan och öronen. Därför rekommenderar vi att man använder sig av rätt verktyg, så att man kan göra sin hårborttagning till en smidig och snabb process. 

En nästrimmer är inte mer avsedd för en specifik person än någon annan och det spelar ingen roll om du är man eller kvinna. Vem som helst kan använda en näs-och örontrimmer för att få bort oönskad hårväxt på mer känsliga ställen. 

Gör det ont att använda nästrimmer? 

En nästrimmer ska inte göra ont. Att trimma hår bör kännas lite som att toppa håret. Det ska inte kännas, bli irriterat eller rycka i hårstråna. Detta är anledningen till att trimma hår på känsliga ställen på kroppen ofta föredras över andra metoder såsom att vaxa eller plocka. Just eftersom man kan bli av med oönskad hårväxt utan smärta. Är du orolig för att hårborttagning av någon form ska göra ont, så är en nästrimmer ett bra val för dig!  

Hur ofta behöver jag använda min nästrimmer? 

Detta är väldigt individuellt och beror helt enkelt på från person till person. Det är många faktorer som avgör, bland annat hur kort du trimmar håret till en början och hur fort håret på din kropp växer. En vanlig hårborttagningsrutin brukar ske ungefär en gång i veckan, medan andra kan  vänta upp till två veckor innan de behöver trimma igen. 

Hur har vi valt ut produkter till vår topplista? 

När vi väljer ut vilka produkter som vi ska ha med på vår topplista börjar vi med att läsa andra tester som gjorts för att se vilka modeller som ligger i topp och varför. Vad har nästrimmern för funktioner, hur användarvänlig är den och vad går prislappen på? Många läsare vill även kunna resa med nästrimmern och det är därför viktigt att den är både lätt och kompakt i sin storlek för att få plats i en necessär.  

Vi har därför valt ut tre kvalitativa nästrimrar med olika slags klipphuvud som dessutom är enkla att rengöra. Att få bort näshår ska gå snabbt, vara smärtfritt och inte ge ifrån sig en irritation på huden. Vi hoppas att du hittar en modell på vår topplista som faller dig i smaken för inköpet av en effektiv nästrimmer! 

Källor: 

https://konsumentmagasinet.se/basta-nasharstrimmers/

https://testagram.se/nastrimmer/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa nätrimmer

Lyko
Eleven
NordicFeel
Prisjakt
Pricerunner