Bästa nagelstärkaren 2022 – Stärk och återfukta dina naglar!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Depend PT Ridgefiller Nagelstärkare2. OPI Nail Envy Sensitive & Peeling Nail Strengthener3. Mavala Mava-Strong
Depend PT Ridgefiller NagelstärkareOPI Nail Envy Sensitive & Peeling Nail StrengthenerMavala Mava-Strong

Bästa nagelstärkaren – Att ha problem med sköra naglar som skivar sig är inte ovanligt. Alla har inte turen att naturligt födas med starka och fina naglar som kan växa sig hur långa och friska som helst. Dessutom kan yttre slitage som stress, mediciner och akrylnaglar göra dina naglar tunna och sköra.

För att kunna hålla sina naglar starka kan en nagelstärkare vara till god hjälp, de hjälper till att ge dina naglar alla vitaminer de behöver. De fungerar precis som vitaminer för håret eller kroppen fast för naglarna. Det gäller dock att du har tålamod då det oftast tar lite tid innan du märker någon skillnad. Det finns många olika nagelstärkare att välja mellan på marknaden och här nedan listar vi våra favoriter!

Topp 3 nagelstärkare bäst i test 2022

1. Vår vinnare! Depend PT Ridgefiller Nagelstärkare

 • Vegetabiliska oljor och aminosyror
 • 1-2 lager var tredje dag
 • Fungerar som ett baslack
 • Återfuktar och vårdar

Depend PT är en nagelstärkare som löser dina problem med torra och tunna naglar. Ett vanligt exempel på att dina naglar har brist på fukt är att de får ränder på nagelbädden men med denna nagelstärkare kan du snabbt få fukt med detta problem. Depend PT Ridgefiller fyller upp nagelns alla ojämnheter och kamouflerar missfärgningar samtidigt som den stärker och återfuktar på djupet.

Den är tillverkad med vegetabiliska oljor och aminosyror som verkligen boostar din nagel med fukt samt vårdar nagelstärkaren nageln igen och skönheten är tillbaka! Denna produkt använder du var tredje dag och ska då appliceras med 1-2 tunna lager. Denna nagelstärkare kan även användas som ett baslack innan du lackar med de färgen du önskat.

2. OPI Nail Envy Sensitive & Peeling Nail Strengthener – Effektiv behandlingskur!

 • Formaldehyd fri
 • Stärker naglarna
 • Använd som en behandlingskur
 • Utmärkt under ditt vanliga nagellack

OPI Nail Envy är en nagelstärkare som passar dig med tunna, sköra, hårda, slitna eller känsliga naglar. Denna nagelstärkare gör att dina sköra naglar blir starka igen snabbt och enkelt. Detta genom att använda nagelstärkaren som en kur under de första veckorna, två lager första dagen och efter det ett lager varannan dag under en veckas tid. Sedan tar du bort alla lager med en nagellacksborttagning och upprepar denna behandling under 3-6 veckor. Den kan även appliceras igen vid behov.

Den kan användas som ett underlack under ditt vanliga nagellack om du vill minimera risken för gula naglar eller för att få ditt lack att sitta bättre. Lacket är även helt fritt från formaldehyd. Ett perfekt val för dig som har känsliga och sköra naglar.

3.  Mavala Mava-Strong – Förbättrar nagelns ytkvalitét

 • Förebygger mjuka och tunna naglar
 • Reducerar skadlig fuktförlust
 • Förbättrar nagelns ytkvalitét
 • Återfuktar på djupet

Mavala Mava-Strong är ett mycket stärkande och skyddande underlack som förebygger mjuka och tunna naglar som lätt bryts av. Mavala Mava-Strong arbetar mycket djupt in i nageln och stärker inifrån och utåt samtidigt som dina naglar återfuktas på djupet. Tack vare det mikroinkapslade komplexet med aktiva ingredienser så minskar också risken för att fina naglar ska skiva sig.

Den innehåller även en kristalliserad resin som bidrar till att din nagel blir tjockare och kan stå emot slitage betydligt mycket bättre. Den kan användas på flera sätt vilket är en fördel, både som en vårdande nagelstärkare, ofärgat nagellack eller som ett underlack.

3 vanliga frågor om nagelstärkare:

Vad är nagelstärkare?

En nagelstärkare är en produkt som är framtagen för att ge dina naglar de vitaminerna och återfuktningen som de behöver, så att de kan växa sig fina och starka. Dessa produkter innehåller vanligtvis många aktiva ingredienser och penslas på dina anglar som ett helt vanligt nagellack.

Varför ska jag använda nagelstärkare?

En nagelstärkare är ett utmärkt hjälpmedel och val för dig som har problem med att dina naglar inte riktigt håller så som de borde. Det kan bland annat handla om att dina naglar är torra, att de går sönder konstant, skivar sig eller får ett randigt mönster.

En nagelstärkare tar verkligen in sig på djupet och tillför det som nageln behöver för att kunna bli stark, frisk och bli tåligare mot vardagligt slitage.

Hur får man starka naglar?

Om du har sköra naglar så behöver de extra omvårdnad för att kunna bli fina och starka. För att nå det målet är det viktigt att du först och främst undviker de saker som påverkar dem negativt. Detta kan exempelvis vara att ha naglarna i vatten för ofta eller att använda en nagelsax istället för en bra nagelfil.

Om du märker att dina naglar är sköra är det viktigt att se till att de stärks med hjälp av olika vitaminer som en nagelstärkare eller olika kosttillskott. Med åren kan dina naglar även bli torrare och skörare, även om du tidigare inte haft några problem med nagelskörhet.

Källor:

https ://testagram.se/nagelstarkare/

https ://xn--sknhetsproffsen-9sb.nu/basta-nagelstarkaren/

https ://xn--sknhetslandet-jmb.se/basta-nagelstarkaren/

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa nagelstärkare

Lyko
Nordicfeel
Pricerunner
Prisjakt
Med flera