Bästa nageloljan 2021 – bygg upp friska och starka naglar!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Scratch Nails Nail Food2. Essie Apricot Cuticle Oil Treatment3. Depend Myrrh & Avocado Nail Oil Nagelvård
Scratch Nails Nail FoodEssie Apricot Cuticle Oil TreatmentDepend Myrrh & Avocado Nail Oil Nagelvård

Bästa nageloljan 2021 – Att ha starka naglar är något som många drömmer om. Men naglar behöver hjälp för att kunna bli starka och växa ordentligt. Bra nagelvård är vitalt för att du ska få de naglar som du drömmer om. 

Nagelolja hjälper dina naglar att få extra fukt och kan hjälpa dig som har svaga och korta naglar. Med regelbunden användning kan de bli långa, starka och friska. Det kan dock vara svårt att veta vilken nagelolja du borde välja. Därför har vi sammanställt en lista till dig. 

Topp 3 nageloljor bäst i test 2021 

1. Vår vinnare – Scratch Nails Nail Food

 • 100 % naturlig olja 
 •  Reparerar alla sorters av naglar  
 •  Hjälper nageln att få tillbaka sin balans 
 •  Nageln växer snabbare  

För dig som är ute efter en nagelolja som hjälper dig med starkare naglar som inte skivar sig eller spricker är Scratch Nails – Nail Food ett självklart alternativ. Det är en 100 % naturlig olja som fungerar på både ren nagelyta, lackade naglar och naglar med konstmaterial. Du använder denna olja genom att sprida ut en droppe och massera in den på dina naglar tills de drar åt sig oljan . För bästa resultat, använd den 2-3 gånger per dag. 

Nail Food gör även att det blir en antiseptisk miljö för bakterier och svamp som förhindrar nagelproblem. Om du använder denna nagelolja regelbundet kommer dina naglar även att växa snabbare. Det är en nagelolja som fungerar på olika sorters av naglar oavsett problem, allt från mjuka, hårda, sköra till torra naglar.  

2. Essie Apricot Cuticle Oil Treatment – Återfuktar naglarna  

 • Återfuktar naglarna 
 • Mjukar upp den omgivande huden runt nageln 
 • Aprikoskärnolja och jojobaolja  
 • Snabbabsorberande  

Essie – Apricot Cuticle Oil Treatment är en nagelolja som inte enbart luktar gott, men den hjälper även till att bygga upp dina naglar igen. Det är en närande nagelolja som innehåller aprikoskärnolja och jojobaolja som snabbt hjälper till att göra en skillnad för dina naglar.

Apricot Cuticle Oil Treatment hjälper dig även att få tillbaka fukten i naglarna under efter en mycket kort tids användning.  För bästa resultat – massera in några droppar av denna nagelolja två gånger, dagligen. Du masserar in dessa på både nagelbädden och även dina nagelband. Med denna behandling får du även nagelband som blir mjukare. I längden leder det till att du får naglar som alltid ser fräscha och omhändertagna ut. 

3. Depend Myrrh & Avocado Nail Oil Nagelvård – Ekologisk nagelolja 

 • Fungerar för olika typer av nagelproblem 
 •  Mjukgörande för naglar 
 •  Stärker kvaliteten på naglarna 
 •  Återställer fuktbalansen  

Myrrh & Avocado Nail Oil är en nagelolja som kommer göra en stor skillnad för dina naglar. Oljan fungerar på olika sorters av naglar som torra, mjuka och sköra. Myrrh & Avocado Nail Oil är rik med närande E-vitamin som kommer hjälpa dig uppnå en bättre kvalitet på dina naglar. 

För mjuka naglar och nagelband bör du massera in oljan över nagelbädden, men även dina nagelband. Oljan fungerar utmärkt både på naturliga naglar, men även för dig som har nagellack. Detta är en nagelolja som det är rekommenderat att använda dagligen för att uppnå bästa möjliga resultat. 

Tre vanliga frågor om nageloljor: 

Hur ofta borde jag använda nagelolja? 

Det beror främst på vad det är för slags nagelolja du köper. För en del nageloljor är det rekommenderat att du använder den en gång per dag. För andra slags nageloljor bör du använda den 2-3 gånger per dag för att uppnå bästa möjliga resultat. Läs alltid igenom den rekommenderade dosen på förpackningen för att du ska uppnå det bästa resultatet för just dina naglar.

Vilken nagelolja är bäst? 

Alla naglar är olika, vilket betyder att en nagelolja som passar dina naglar kanske är mer effektiv än för någon annan, beroende på vilken typ av nagel och nagelproblem du har. Det är dock alltid bäst att välja en nagelolja som innehåller naturliga oljor.  

Varför är nagelolja bra för naglarna? 

Nagelolja hjälper till att stärka dina naglar, uppnå bättre kvalitet och gör att de inte bryts av lika lätt. Det hjälper också torra naglar att återfå sin naturliga balans och bli mjuka. Detta på grund av att oljan tränger igenom hudens översta epidermislager och gör att nagel  vårdas genom en djupgående verkan.  

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista 

Att välja rätt nagelolja är viktigt då en kvalitativ nagelolja verkligen kan göra en stor skillnad på kvaliteten på dina naglar. När vi utsett vår topplista har vi därför haft ett flertal olika saker i åtanke. Det är viktigt att nageloljan innehåller ämnen som är skonsamma för dina naglar. Därför bör innehållet både vara vårdande för naglarna och gärna bestå av naturliga oljor utan kemikalier.  

Vi har även haft priset i åtanke och därför valt ut tre nageloljor i olika prisklasser. Något annat vi kikat på är nageloljor som är anpassade för olika typer av naglar och nagelproblem som täcker ett flertal områden.  

Med en kvalitativ nagelolja är det lättare att ta hand om dina naglar och få de starka, friska naglar som du alltid har drömt om! 

Länkar och referenser

Alla nageloljor och nagelvårdsprodukter hos Åhlens, Lyko