Bästa lösögonfransarna 2021 – Hitta de lösögonfransar som framhäver dina ögon bäst!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Ardell Wispies2. Eylure Pro-Lash Individuals3. Ardell Naked Lashes 420
Ardell WispiesEylure Pro-Lash IndividualsArdell Naked Lashes 420

Bästa lösögonfransarna 2021 – Ett par lösögonfransar kan förvandla en hel look och framhäva dina ögon. Genom ett par anpassade par kan du skapa en mer naturlig helhet eller genom att välja ett par som är mer dramatiska, får du en fulländad look som gör dig till festens mittpunkt!

Om du letar efter ett par fulländade par som är sköna och bekväma, ska du kika på vår topplista. Det kan dock vara ganska knepigt att applicera lösögonfransar, om man inte är särskilt van. Vi har därför även inkluderat några praktiska tips för hur du applicerar lösögonfransar, samt hur du ska förvara dem för att de ska hålla längre. Vilka väljer du?

Topp 3 lösögonfransar bäst i test 2021

1. Vår vinnare! Ardell Wispies

 • Passar vardag som fest
 • Böjbart fransband
 • Kan återanvändas flera gånger
 • Naturligt resultat

Lösögonfransarna Wispies från varumärket Ardell är inte bara vår favorit, den räknas även som en av världens bästsäljare vad gäller lösögonfransar. De kan köpas i de flesta smink- och skönhetsbutiker, vilket gör att du kan inhandla dem både till festsminkningen eller för en mer fyllig vardagslook.

En annan bidragande orsak till att den hamnar som förstaplats är dess pris, som gör den till ett bra budgetval samtidigt som fransarna är enkla att applicera och ger en väldigt naturlig känsla. Med Wispies kan du framhäva dina ögon, utan att det ser väldigt onaturligt ut. Ett bra val för olika åldrar och personligheter.

Under applicering är fransarna tack vare sitt flexibla band, mycket enkla att fästa med franslim. De kan även enkelt rengöras för att kunna återanvändas igen och igen. Letar du efter ett par glamorösa lösögonfransar som inte kostar så mycket, tycker vi att du kikar vidare på Ardells ofantligt populära modell Wispies.

2. Eylure Pro-Lash Individuals – Tre olika storlekar!

 • Individuella fransar
 • Du väljer själv fylligheten på dina fransar
 • Passar samtliga ögonformer
 • Mer naturligt resultat

Med individuella fransar kan du själv välja hur långa, naturliga eller fylliga fransar som du vill ha. Du kan enkelt framhäva dina ögon, men samtidigt få ett väldigt naturligt resultat då fransarna blandas in i dina egna på ett väldigt diskret sätt. Eylure Pro-Lash Individuals är ett par mycket populära fransar som är lätta att applicera både med eller utan verktyg.

I detta set hittar du medföljande franslim, vilket gör Pro-Lash Individuals till ett mycket prisvärt val. Du kan även välja mellan tre olika långa individuella fransar för en skräddarsydd sminkning som passar tillfället. Välj mellan kort, medium eller lång.

Den stora fördelen med individuella fransar är att du inte behöver klippa fransbandet, som oftast är nödvändigt på andra modeller för att passa din ögonform. Du kan diskret göra dina fransar längre och placera dem där de behövs. Ett måste för professionella sminköser eller för dig som vill kunna anpassa dina fransar beroende på hur resten av din sminkning ser ut.

3. Ardell Naked Lashes 420 – Mycket bekväma!

 • Lätta att bära
 • Framhäver ögonen
 • Naturlig längd och volym
 • Perfekt till vardagssminkningen

Om du letar efter mycket naturliga lösögonfransar som kan framhäva dina ögon, så bör du kika på Naked Lashes 420 från Ardell. Denna modell är skapad för att vara ett perfekt inköp till vardagssminkningen. Att addera ett par lösögonfransar kan skapa en bra helhet och du kan framhäva dina ögon utan att behöva lägga till ögonskugga eller eyeliner.

Naked Lashes 420 har ett genomskinligt band som blandas in i dina fransar, de är även väldigt lätta att forma och applicera på samtliga ögonformer. Detta gör därför Ardells fransar till ett bra val oavsett tidigare erfarenhet.

Enda nackdelen med denna modell av lösögonfransar är att det inte ingår något lim. Men då fransarna vid en god hantering och förvaring mellan användning kan användas många gånger, får de en självklar plats på vår topplista då de tillsammans med lim sitter på plats hela dagen lång.

Vem behöver lösögonfransar?

Ett par lösögonfransar är en bra investering för dig som vill kunna framhäva dina ögon, eller skapa en mer dramatisk sminkning. Tack vare ett ständigt växande utbud av lösögonfransar, kan du idag hitta modeller som är väldigt naturliga eller mer dramatiska par som passar perfekt på scen eller till fest.

Vilken modell som lämpar sig bäst för dig, beror helt och fullt på vad du planerar att använda dem till, vilken ansiktsform du har och hur din övriga sminkning ser ut. Då de flesta modeller går att återanvända, är det alltid klokt att ha några olika modeller och storlekar hemma, för att du ska ha ett par som passar lite olika festligheter och tillfällen. Även då ett par mer naturliga lösögonfransar som du kan använda till vardags.

Oavsett vilket par du väljer ska lösögonfransarna ha ett böjbart band, för att de ska sitta skönt. Det är även viktigt att du kan justera fransarna för att de ska ha en längd som passar din ögonform.

Tre vanliga frågor om lösögonfransar:

Finns det olika typer av lösögonfransar?

Det finns idag mängder av olika fransar i olika storlekar, material och prisklasser. Syntetmaterial är framförallt vanligt då det ger fransarna ett mindre pris och gör att de inte kräver samma underhåll för att hålla länge. Vad gäller storleken på fransarna är det framförallt längden som skiljer olika alternativ från varandra.

När du väljer och jämför olika typer av lösögonfransar kommer du även snabbt se att det finns både individuella alternativ, eller de som sitter samman med ett band. Med individuella fransar kan du själv bestämma hur fylliga fransar du vill ha. Men nackdelen är att det krävs lite vana och att det tar lite längre tid att sätta fast dem. Vill du spara tid är det hela fransar du ska kika på.

Hur ska man förvara lösögonfransar?

För att lösögonfransarna inte ska hamna på villovägar, investera i ett praktiskt fodral som du kan förvara dem i. Det är alltid bra att bära med sig ett extra par om du skulle råka tappa bort dem, eller om de behöver bytas ut eller tas bort under dagen. Lite extra franslim kommer även det att underlätta.

Hur får man fransarna att hålla längre?

Genom att applicera mascaran innan du sätter fast fransarna, kommer de att vara lättare att hålla rena och limmet kan avlägsnas snabbt och enkelt. För att fransarna ska hålla länge är det även viktigt att de är tillverkade av bra material. Syntetfransar är att föredra då de oftast håller formen bättre och kan rengöras med tvål, sminkborttagningsmedel eller miceller water.

Tips för applicering av lösögonfransar

Om du inte riktigt har hittat rätt finess eller har svårt att applicera dina lösögonfransar för att de ska sitta hela dagen, kanske detta istället har fått dig att avstå användning av lösögonfransar. Men faktum är att du med några enkla knep kan få rätt grepp direkt. Vi har skapat en praktisk guide för att du ska få fransar som sitter natten lång, oavsett storlek eller längd.

Har du köpt ett par fransar som behöver klippas för att få en optimal form, så börja med att mäta ut hur mycket du behöver avlägsna genom att hålla lösögonfransarna mot dina egna fransar. Det kan annars vara en risk att du trimmar bort för mycket, vilket innebär att de inte har en särskilt bra passform eller sitter skönt. Fransarna kommer heller inte se särskilt naturliga ut.

Om du vanligtvis kombinerar ett par lösögonfransar med eyeliner och mascara, ska detta med fördel målas på innan, för att få ett mer naturligt resultat. Lägg limmet på bandet och låt det semitorka för att limmet ska vara stickigt när du applicerar fransarna. Detta gör det lättare att lägga fransarna på plats och gör även att de sitter bättre.

Du kan använda en pincett för att placera lösögonfransarna med om du tycker att detta är enklare. Men det går såklart lika bra att använda fingrarna.

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista

När vi skapade vår topplista har vi framförallt haft tre saker i åtanke, dels att inkludera någonting för samtliga personligheter och tillfällen, att modellerna som inkluderas är bekväma, samt att de är lätta att applicera oavsett tidigare erfarenhet. Genom att jämföra utbudet och läsa kundrecensioner, har vi tagit ut de tre som vi tycker står ut från mängden lite extra.

Vilka lösögonfransar som du bör investera i beror helt och hållet på hur naturligt eller dramatiskt resultat som du vill ha. Det kan även vara värt att investera i några olika längder, alternativt individuella fransar för att du ska kunna skapa den fyllighet och längd som du föredrar.

När du väljer fransar är det viktigt att de är bekväma och att de kan återanvändas för att du ska kunna använda dem vid flera tillfällen. Det kan annars snabbt bli en stor kostnad, om du använder lösögonfransar frekvent. Var bara noga med att du förvarar fransarna på rätt sätt, samt att du rengör dem på ett riktigt sätt för att de ska hålla länge.

Investera i ett par lösögonfransar i en passande storlek och framhäv dina ögon på ett snabbt och enkelt sätt! Tack för att du läst och vi hoppas du hittar de bästa lösögonfransarna nu!

Länkar och referenser:
Lösögonfransar hos Eleven, Lyko, NordicFeel