Bästa hårtrimmer 2022 – Trimma håret smidigt hemma!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Remington Heritage Hair Clipper2. Wahl Home Pro Deluxe Combo3. Remington PG3000 G3 Graphite
Remington Heritage Hair ClipperWahl Home Pro Deluxe ComboRemington PG3000 G3 Graphite

Bästa hårtrimmer 2022 – Många väljer att klippa sitt hår hemma istället för att gå till en frisör. För att få till en snygg frisyr är det viktigt att man använder sig av rätt redskap. Ett mycket vanligt redskap många använder sig av är en hårtrimmer.  

När det kommer till val av en hårtrimmer kan det vara väldigt svårt att veta vilken typ av modell man ska välja. Alla modeller är försedda med olika egenskaper och modeller har olika blad och hastighetsalternativ. Här nere listar vi våra favoriter och den bästa hårtrimmern 2022! 

Topp tre hårtrimmrar bäst i test 2022 

1. Vår vinnare! Remington Heritage Hair Clipper 

 • Batteridriven 
 • Smidig användning 
 • Välj mellan olika längder 
 • Enkel att rengöra 

Remington Heritage Hair Clipper är en batteridriven hårtrimmer som erbjuder dig en mycket smidig användning. Denna hårtrimmer har en mycket elegant och snygg design, den är även väldigt bekväm att hålla i.  

Med denna har du möjligheten att välja bland olika skärprestanda. Du kan välja mellan olika längder från 1,5 millimeter till 25 millimeter. På sidan av hårtrimmern hittar du även ett reglage som är nödvändig att använda vid precisionsklippning.  

För att få igång denna hårtrimmer använder du dig utav ett litiumbatteri. Med detta batteri får du en användningstid på 60 minuter vilket ger dig gott om tid för att utföra trimminingen. Med denna hårtrimmer går det väldigt snabbt att trimma, det är tack vare klipphastigheten som ligger på 300mm/sek.  

Hårtrimmern är även väldigt lätt att rengöra. Den går smidigt att tvätta och bladet går även att ta av för att enklare få bort ytterligare hår eller damm.  

2. Wahl Home Pro Deluxe Combo – Mångfunktionell! 

 • Prisvärt alternativ 
 • Distanskammar på olika längder 
 • Medföljande tillbehör 
 • Smidig användning 

Wahl Home Pro Deluxe är en mycket prisvärd hårtrimmer som underlättar din hårklippning i hemmet. Vid köp av denna hårtrimmer får du med flera distanskammar på olika längder. Du får ett brett utbud av möjligheter när det kommer till trimningen. Distanskammarna har klipplängder på 3, 6, 10, 13, 16, 19, 22 och 25 millimeter.  

Du får även med ett skärhuvud som är precisionsslipat och självslipat och som har en klipphöjd på 1 millimeter. Vid köp av denna hårtrimmer får du även med en del tillbehör som kan komma till god användning.  

Du får bland annat med en rengöringsborste, olja, sax, kam och andra tillbehör. Du får även med en minitrimmer som är perfekt för detaljklippning, skäggtrimning och kantning.  

3. Remington PG3000 G3 Graphite – Sladdlös! 

 • Hårtrimmer, skäggtrimmer och nästrimmer 
 • Sladdlös modell 
 • Justerbar kam och fast kam 
 • Medföljande förvaringsväska 

Remington PG3000 G3 Graphite är en hårtrimmer som även kan användas som en skäggtrimmer. Detta är ett väldigt prisvärt alternativ som även är väldigt enkel att använda. Till och börja med så är modellen speciellt utformad för att det ska vara bekvämare för dig under tiden du trimmar.  

Denna modell är sladdlös och du har en batteritid på 40 minuter. Du får gott om tid för att kunna trimma klart håret med ett snyggt resultat. Vid köp av denna hårtrimmer får du med olika tillbehör som kan komma till god användning.  

Du får bland annat med en nästrimmer och kammar som ger dig en variation under trimningen. Du får med en justerbar kam där du kan välja bland längder mellan 2-22 millimeter. Du får även med fasta kammar på 1,5 och 3 millimeter.  

Du får även med en förvaringsväska där du kan förvara alla föremål när de inte används. Du kan även enkelt se när batteriet börjar ta slut tack vare laddningsindikatorn.  

3 vanliga frågor om hårtrimrar: 

Hur använder man en hårtrimmer på bästa sätt? 

Att trimma hår för första gången kan verka lite krångligt. Det är svårt att veta vilken länginställning som är bäst beroende på hur du ska trimma. Någonting som är viktigt att tänka på är att håret helst ska vara nytvättat men framförallt torrt.  

Välj en längdinställning du tror blir bra och börja trimma. Ett tips är att börja trimma sidorna och sedan bak på huvudet. Något du inte får glömma att göra är att trimma linjerna noga runt öronen och nacken. När du väl lärt dig mer om teknik och längdinställningarna kommer det kännas lättare att trimma varje gång! 

Borde jag välja en hårtrimmer med batteri eller sladd? 

Detta väljer du utefter vad du föredrar. Det finns en stor fördel med batteridrivna hårtrimmrar då du inte behöver vara beroende av ett eluttag. Du kan enkelt ta med dig hårtrimmern på semestern och helt enkelt kunna använda den överallt.  

Däremot finns det även fördelar hos en hårtrimmer med sladd. Du kommer inte behöva oroa dig över att batteriet ska ta slut under tiden som du trimmar. Däremot kan det vara jobbigt när det känns som att sladden kommer i vägen under tiden du trimmar.  

Hur mycket kostar en hårtrimmer? 

Priset på en hårtrimmer kan variera stort. Det beror främst på de olika funktionerna som hårtrimmern är försedd med men även andra tillbehör som medföljer och vem tillverkaren är. Du kan hitta en hårtrimmer från några enstaka hundralappar men även andra modeller som kan kosta upp någon tusenlapp eller två. Det beror helt på hur mycket du vill investera i en hårtrimmer.  

Vi har jämfört produkter avseende produktinformation, kundrecensioner, kundbetyg och kundnöjdhet hos nedanstående webbplatser för att hitta bästa hårtrimmer

Lyko
Cdon
Parfym.se
Prisjakt
Pricerunner