Bästa eye patches 2022 – Reducera dina fina linjer och mörka ringar!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar*
1. Peter Thomas Roth cucumber hydra gel2. Pixi BeautifEYE Eye patches3. Kocostar Princess eye patch
Peter Thomas Roth cucumber hydra gelPixi BeautifEYE Eye patchesKocostar Princess eye patch

Bästa eye patches 2022 – Ett enkelt sätt att få ditt ansikte att se piggare och fräschare ut är att använda eye patches. Eye patches är kompakta pads för den tunna huden under ögonen med massa olika godheter som ger dig lyster, återfuktning, stramar upp och reducerar “puffigheten” i ditt ansikte. De trollar bort och hjälper dig med dina mörka ringar, på några få minuter blir du av med en dålig natts sömn. Det är den bästa definitionen utav ögongodis helt enkelt!

Topp 3 bästa eye patches bäst i test 2022

1. Vår vinnare! Peter Thomas Roth cucumber hydra gel eye patches

 • Återfuktar, lugnar och reparerar
 • Passar alla hudtyper
 • Reducerar mörka ringar
 • Ger en kylande effekt

Peter Thomas Roth cucumber hydra gel eye patches är eye patches som passar dig som vill ha en uppstramande effekt på direkten. Dessa energigivande eye patches för trötta ögon har en kylande effekt som lugnar huden, verkar avsvällande och ökar cellförnyelsen. De reducerar dina fina linjer och dina mörka ringar.

Ögonmasken innehåller gurkextrakt som bidrar till en naturlig avgiften av huden som ger mycket näring men som fortfarande behåller hudens fuktnivå. Bortsett från det så innehåller de även kamomill, allantoin och aloe vera som lugnar, reparerar och återfuktar din hud på bästa sätt. Även koffein och arnica som stimulerar mikrocirkulationen som reducerar mörka ringar och hindrar de från att uppstå är inkluderat.

De är mycket enkla att använda och vid applicering tar du lättast upp en gelpatch med den medföljande spateln och applicera under ögat på torr och ren hud. Där ska de ligga och gotta sig i 10–15 minuter. Dessa eye pads passar alla hudtyper och bör förvaras i kylskåpet för bäst effekt.

2. Pixi BeautifEYE Eye patches – Veganskt val

 • Återupplivar och ljusar upp mörka ringar
 • Veganska och parabenfria
 • Snabbverkande ingredienser
 • Passar alla hudtyper

Pixi BeautifEYE Eye patches  är ett par otroliga eye patches i hydrogel med snabbverkande ingredienser som snabbt kommer att pigga upp och återfukta det känsliga ögonområdet. Dessa eye patches innehåller vitamin C, lakritsrot och ginseng som återupplivar och framförallt ljusar upp dina mörka ringar under ögonen.

Vad som gör dessa speciella är att de är veganska och helt parabenfria. De är inte testade på djur och cruelty-free och passar även alla hudtyper. De kommer i en fin mintgrön burk tillsammans med en spatel. Ögonmaskerna är ganska stora och täcker en större del utav ansiktet och med tanke på rundningen så passar de till de flestas ögonformar.

Du får 30 par eye patches i en förpackning vilket gör denna produkt extremt prisvärd och du får mycket för det du betalar. Förvara gärna de i kylskåpet för en maximalt kylande effekt.

3. Kocostar Princess eye patch – Lyxig förpackning

 • Återfuktande och lystergivande
 • Sval och uppfriskande känsla
 • Passar inte dig med extra känslig hud
 • Binder fukten i huden

Kocostar Princess eye patch är stora ögonmasker som täcker en stor yta i ansiktet. Effekten med dessa eye patches är först och främst att de är mycket återfuktande och även lystergivande. Tack vare hydrogelen som finns i ögonmaskerna så binder de effektivt fukten i huden och ger dig en mycket sval och uppfriskande känsla. De reducerar de jobbiga puffiga ögonen som du ibland får under en dålig natts sömn.

Den fina guldburken som de kommer i känns lyxig och även i denna förpackning medföljer en spatel som gör det hygieniskt för dig att plocka upp och sära på ögonmaskerna. De är mycket enkla att använda, det är bara att applicera en eye patch på vardera sida under ögat på ren och torr hud. Sedan låter du det verka i 10–15 minuter och efter kan du försiktigt massera in överblivande produkt i huden.

De passar de flesta hudtyperna förutom dig som har extra känslig hud. Du får 30 par i en förpackning och det gör denna produkt mycket prisvärd och dess eleganta förpackning blir ett fint inslag i badrummet.

3 vanliga frågor om eye patches:

Varför borde jag använda eye patches?

Ditt ögonparti är en otroligt viktig del av ditt ansikte. Den känsliga och tunna huden under ögon kan avslöja dig ifall du haft en dålig natts sömn eller om du slarvat med att dricka vatten. Eye patches kan dämpa den oönskade svullnaden under ögonen, återfukta dina torra linjer och reducera dina mörka ringar. Ett par kvalitativa eye patches ljusar och piggar upp, samtidigt som du ger din tunna hud vitaminer och återfuktande ingredienser.

Kan eye patches ge permanenta resultat?

Svaret på den frågan är både ja och nej. Maskerna ger dig snabba och tillfälliga resultat. Men om du skulle använder dem dagligen kan du få samma långsiktiga resultat som du får av ett ögonserum eller ögonkräm. Eye patches ses dock ofta som en liten “quick fix” som ger dig effektiva, snabba och tillfälliga resultat.

När och hur ofta ska jag använda eye patches?

Du kan använda eye patches hur ofta eller hur sällan du vill. De används oftast vid behov när ögonpartiet behöver en snabb återupplivning.

När du ska använda eye patches beror lite på vad du vill ha för resultat. De kan användas regelbundet, ungefär 1–2 gånger i veckan för att kontinuerligt fräscha upp huden eller så använder du eye patches vid behov utav en snabb uppfräschning.

Källor:

https://lyko.com/sv/magazine/tester/bast-i-test-eye-patches
https ://skönhetsguiden.nu/basta-ogonmasken/
https ://metromode.se/skonhet/basta-ogonmaskerna-vi-listar-bastsaljande-favoriter/
Pricerunner
Prisjakt