Bästa antirynkkrämen 2021 – håller huden spänstig och föryngrad!

By

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Lancome Renergie Multi-Glow Nuit2. Vichy Liftactiv Collagen Specialist AntiAge3. Loreal Revitalift Laser
Lancome Renergie Multi-Glow NuitVichy Liftactiv Collagen Specialist AntiAgeLoreal Revitalift Laser

Bästa antirynkkrämen 2021 – Att hålla huden spänstig och rynkfri, handlar om att kombinera bra hudvård med bra kost och motion. En antirynkkräm kan inte göra hela jobbet och mycket handlar även om vilka gener du har, men genom att investera i en bra kräm som passar din hudtyp kan du motverka och förebygga rynkor i allra största möjliga mån.  

Så vad ska du då tänka på vid köp av en antirynkkräm? Det viktigaste är att du har din hud i åtanke och kikar lite extra på krämens innehåll. För att du ska kunna göra ett bättre val har vi valt ut tre av marknadens bästa krämer, som passar lite olika hudtyper. 

Topp 3 antirynkkrämer bäst i test 2021  

1. Vår vinnare! Lancome Renergie Multi-Glow Nuit 

 • Återfuktande nattkräm 
 • Ger huden lyster 
 • Aktiva ingredienser 
 • Passar mogen hud 

Den vinnande antirynkkrämen Renergie Multi-Glow Nuit är berikad med återfuktande ingredienser, som går ned på djupet. Detta har sedan kombinerats med uppstramande och lystergivande ingredienser som arbetar aktivt för att huden ska bli mer spänstig.  

Att investera i en bra antirynkkräm som appliceras under kvällsrutinen, gör att ingredienserna har mer tid att sjunka in och arbeta för att strama upp. Appliceras på ren hud dagligen, för bästa resultat. En dryg kräm på 50 milliliter och som även finns tillgänglig som dagkräm.  

2. Vichy Liftactiv Collagen Specialist AntiAge – Peptider och Vitamin C! 

 •  Gör huden mer spänstig 
 •  50 milliliter 
 •  Passar alla hudtyper  
 •  Dag- och nattkräm 

Vichy har kombinerat återfuktande ingredienser som är milda, för att krämen Liftactiv Collagen Specialist AntiAge ska passa samtliga hudtyper. Krämen är tillräckligt fuktgivande för att kunna användas som en kombinerad dag- och nattkräm.  

Inkluderade peptider och vitamin C minskar pigmentfläckar, samtidigt som det ger huden lyster och minskar synligheten av rynkor. Krämen är även väldigt förebyggande och bör för allra bästa resultat användas morgon och kväll efter rengöring.  

3. Loreal Revitalift Laser – Innehåller SPF!  

 • SPF 20  
 • Återfuktande 
 • Aktiv ingrediens: retinol 
 • UVA-/UVB-filtersystem 

Att inkludera SPF i dagkrämen kan både förebygga och motverka rynkor. Solens strålar kan skada hudens elasticitet. Detta inkluderade UVA-/UVB-filtersystem har sedan kombinerats med återfuktande ingredienser och den aktiva ingrediensen retinol, som är särskilt uppskattat för sina uppstramande egenskaper. Retinol kan även motverka flera andra ålderstecken.  

Formulan är särskilt utvecklad för att vara effektiv och återfuktande, utan att vara för rik eller oljig. Detta gör Revitalift Laser till ett utmärkt val för samtliga hudtyper.  

Tre vanliga frågor om antirynkkrämer 

Vad kan man göra för att motverka rynkor, utöver bra hudvård? 

En bra hudvårdsrutin kan göra under, men är inte det enda som krävs för att hålla huden spänstig och hälsosam. Genom att dricka mycket vatten och ta hand om din kropp på ett hälsosamt sätt, kan du motverka flera olika hudvårdsproblem och även bevara hudens elasticitet längre. Så se till att äta en balanserad kost och motionera, i kombination med din nya ansiktskräm.  

Att använda solkräm dagligen, även under vintermånaderna är ett annat måste för att förbygga rynkor eller andra ålderstecken. Så se till att inkludera en passande SPF under morgonrutinen.  

Vilken typ av antirynkkräm passar min hud? 

Vid val av antirynkkräm är det viktigt att det baseras på vilken hudtyp du har. Om du har väldigt känslig hud, kan aktiva ingredienser som till exempel retinol vara för mycket. Hur fuktgivande krämen är, bör även baseras på din hudtyp. Precis som vid köp av din övriga hudvård ska krämen baseras på om du har torr, oljig eller en balanserad hud.  

Finns det någonting man ska undvika vid köp av antirynkkräm? 

För att krämen ska vara optimal för dig och din hud, är det viktigt att du investerar i en antirynkkräm som passar din hudtyp. Det är även viktigt att du följer anvisningarna och applicerar produkten rätt, för att den ska fungera och du ska se resultat.  

Att endast köpa trendiga produkter är alltså ingenting som vi rekommenderar, då krämen inte nödvändigtvis innehåller ingredienser som kommer att vara bra för just din hud.  

Vad vi haft i åtanke när vi skapat vår topplista 

Att kombinera en sund kost och motion, med en utvecklad antirynkkräm kan motverka fina linjer och förebygga ålderstecken. Det är dock viktigt att du köper en kräm som passar din specifika hudtyp och din ålder, för att krämen ska vara effektiv. 

Vi har genomsökt marknaden efter tre varianter av antirynkkrämer som är populära inköp och som har försetts med bra funktioner. För att säkerställa att de verkligen håller måttet har vi även jämfört krämernas ingredienser med andra alternativ på marknaden. Detta för att få en bättre överblick på hur en bra antirynkkräm bör vara formulerad.  

Investera i en bra hudvårdsrutin och din hud kommer att tacka dig. Aktiva ingredienser som har kombinerats med återfuktande ämnen, kommer att ge din huds lyster tillbaka! 

Länkar och referenser

Anti-rynkkräm hos Eleven