Allt om Dentaworks Teeth Whitening Gel

By

Drömmer du om ett vackert vitt leende? Dentaworks Teeth Whitening Gel är ett effektivt och enkelt sätt att få vitare tänder. Kaffe, te, vin och rökning är bara några av många saker som missfärgar tänderna. Med denna effektiva gel kan du får bort gulhet, fläckar och missfärgningar och få fräschare och vitare tänder på bara ett par dagar. Här kan du läsa mer om Dentaworks Teeth Whitening Gel samt hur du använder den för att få ett bländande leende.

Vad är Dentaworks Teeth Whitening Gel?

Dentaworks Teeth Whitening Gel är en effektiv och skonsam tandblekningsgel för dig som vill bleka tänderna hemma. Dentaworks produkter baseras på den unika formulan Active Oxygen Technology och Surface Stain Removal System. Denna formula är kliniskt testad och bleker effektivt tänderna på ett skonsamt och säkert sätt. Denna gel innehåller 20 milliliter vilket räcker till cirka 56 behandlingar. I paketet ingår en manual på svenska med instruktioner om hur du ska använda produkten. Det ingår även en nyanskarta som gör det lättare för dig att se resultatet av tandblekningen. Du behöver dock köpa tandskenor separat.

Fördelar

Denna tandblekningsgel från Dentaworks är en mycket säker och prisvärd tandblekning som du kan använda hemma. Många är oroliga att bleka tänderna hemma, men med säkra produkter som denna finns det inget att oroa sig för. Denna tandblekningsgel är 100% emaljsäker och kliniskt testad vilket garanterar en säker användning. Den är dessutom helt fri från TEA, peroxider och parabener. Den nya formulan är dubbelt så effektiv som tidigare och kan ge upp till 10 nyanser vitare på en vecka. Den tar bort gulhet, missfärgningar och fläckar från tänderna och ger ett jämt resultat utan fläckar. Denna tandblekningsmetod skadar inte emaljen eller tandköttet och ger inte heller upphov till några ilningar i tänderna eller irritationer i tandköttet. Den skadar inte heller fyllningar, bryggor eller andra tandarbeten. Du kan till och med använda denna gel om du har tandställning. Aldrig har det varit så snabbt och enkelt att skaffa ett bländande vitt leende med tandblekning hemma!

Användning steg-för-steg

Denna tandblekningsgel är en mycket praktisk tandblekningsmetod som du utför hemma. Tack vare de tydliga instruktionerna är den väldigt lätt att använda. Med andra ord behöver inte gå till någon tandläkare för att bleka tänderna med denna gel från Dentaworks. Du behöver dock tandskenor sedan tidigare. Om du inte redan har tandskenor bör du beställa det innan du kan använda gelen. Den är enkel att använda enligt följande steg:

Steg 1: Applicera gelen i tandskenan. Endast en droppe per tand krävs.
Steg 2: Placera skenan över tänderna.
Steg 3: Blek tänderna 20 minuter åt gången två gånger per dag tills du uppnått det önskade resultatet.
Steg 4: Undvik att äta, dricka eller röka inom 60 minuter efter blekningen. Du kan dricka vatten om du vill.

Eftersom resultatet beror på hur länge du använder kan kan du enkelt skräddarsy resultatet efter ditt behov. För de flesta tar det cirka 7-14 dagar att uppnå önskar resultat. Om du bleker konstgjorda tänder är det möjligt att bleka dem till den ursprungliga nyansen.

Att tänka på vid användning

För att uppnå bästa resultat och få ett riktigt bländande leende bör du minska konsumtionen av färgstark mat och dryck samt rökning och snusning när du bleker dina tänder. Kaffe är ett exempel på en dryck som missfärgar tänderna och därför bör du undvika kaffe under själva blekningsperioden. Vatten är den bästa drycken om du vill uppnå det snyggaste resultatet.

Vem kan använda Dentaworks tandblekningsgel?

Alla som vill bleka tänderna och få bort missfärgningar och fläckar bör använda Dentaworks Teeth Whitening Gel. Eftersom gelen är pH-neutral och 100% fri från peroxider, TEA och parabener kan även personer med tunn emalj och känsligt tandkött använda denna gel. Det är en smidig tandblekningsmetod som passar dig som snabbt vill ha bleka tänderna hemma till ett bra pris. Denna gel fungerar på naturliga såväl som konstgjorda tänder.

Läs mer om tandblekning:
Olika metoder för tandblekning
Bästa produkterna för att bleka tänderna
Dentaworks Whitening Gel